Ο Κοπιτσής έστειλε την Παναθηναϊκό στα τάρταρα και έγινε σύνθημα από τον κόσμο της ΑΕΚ! (VIDEO)

Ο Κοπιτσής έστειλε την Παναθηναϊκό στα τάρταρα και έγινε σύνθημα από τον κόσμο της ΑΕΚ! (VIDEO)

Νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από δέκα χρόνια, προβάδισμα τίτλου και «αποκάλυψη» του Κοπιτσή που έγινε... σύνθημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 4/4/1993 η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό σε ντέρμπι που ήταν νίκη-τίτλος. Η ΑΕΚ είχε χάσει προβάδισμα 11 βαθμών (!) και είχε βρεθεί ένα πόντο πίσω από τους «πράσινους», ενώ είχε και σοβαρές απουσίες.

Ωστόσο, μπήκε δυνατά στον αγώνα με γκολ του Βασίλη Δημητριάδη στο πρώτο λεπτό και «χτύπησε» ξανά στις αρχές του β’ ημιχρόνου με τον Αλέξη Αλεξανδρή (57’).

Ο Παναθηναϊκός μείωσε με πέναλτι του Κριστόφ Βαζέχα, αλλή ήρθε στο 86’ το γκολ του Κοπιτσή να δώσει τη νίκη και το προβάδισμα τίτλου στην ΑΕΚ, αλλά και να κάνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών τον νεαοαποκτηθέντα Χάρη.

Ηταν ένας από τους πρώτους αγώνες που ο Μπάγεβιτς είχε αναγκαστεί να δώσει φανέλα βασικού στα αποκτήματα του Δεκεμβρίου, τον Βασίλη Τσιάρτα και τον Χάρη Κοπιτσή, και αμφότεροι τον δικαίωσαν: ο πρώτος με τις ασίστ του στα δύο πρώτα γκολ και ο δεύτερος με το γκολ του που… αποτελείωσε τον Παναθηναϊκό στο 85′! Ένα ακόμα γκολ στο αντίστοιχο -και επίσης καθοριστικό- ντέρμπι του 1994, γέννησε το σύνθημα «ο πιο καλός ο βιαστής είναι ο Χάρης Κοπιτσής».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X