Έγγραφη σύσταση σε ΑΕΚ και Περιστέρι bwin από τον Αθλητικό Δικαστή

Έγγραφη σύσταση σε ΑΕΚ και Περιστέρι bwin από τον Αθλητικό Δικαστή
Photo Credits: INTIME

Ποινή έγγραφη σύστασης επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ σε ΑΕΚ και Περιστέρι bwin για παραπτώματα στα ματς με Παναθηναϊκό και Κολοσσό Ρόδου αντίστοιχα

Έγγραφη σύσταση σε ΑΕΚ και Περιστέρι bwin από τον Αθλητικό Δικαστή.

Ποινή έγγραφη σύστασης επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ σε ΑΕΚ και Περιστέρι bwin για παραπτώματα στα ματς με Παναθηναϊκό και Κολοσσό Ρόδου αντίστοιχα.

Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ – ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) η ποινή της έγγραφης σύστασης με παράλληλη ανακοίνωση στον τύπο για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) που διεξήχθη στις 25-3-2023.

Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ 2003) η ποινή της έγγραφης σύστασης με παράλληλη ανακοίνωση στον τύπο για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS KAE) που διεξήχθη στις 26-3-2023».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X