Ρόμα: Μένει στη Ρώμη ο Μουρίνιο, δεν «καίγεται» για Παρί

Ρόμα: Μένει στη Ρώμη ο Μουρίνιο, δεν «καίγεται» για Παρί
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διατεθειμένος να παραμείνει στη Ρώμη και τη νέα χρονιά είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος δε βλέπει με ιδιαίτερη ζέση τη μετακίνησή του στην Παρί Σεν Ζερμέν ή την επιστροφή του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Ζοζέ Μουρίνιο, δέχθηκε μία διερευνητική προσέγγιση από τον Λουϊς Κάμπος, προκειμένου να προχωρήσουν οι συζητήσεις για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν. Οπως είναι γνωστό, οι πρωταθλητές Γαλλίας, αναζητούν τον αντικαταστάτη του Κριστόφ Γκαλτιέ και ο «Special One», είναι πάντα ένας από τους υποψήφιους.

Σύμφωνα όμως με την ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport», ο 60χρονος Πορτογάλος προπονητής, έχει αποφασίσει να παραμείνει στην Ρώμη και την επόμενη σεζόν, καθώς δεν ενδιαφέρεται ούτε για την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά ούτε και για κάποια ομάδα της Premier League.

Οπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, ο κορυφαίος τεχνικός, πήρε αυτήν την απόφαση να συνεχίσει το έργο του στην Ρόμα, εντός του Μαρτίου και λίγο πριν τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Με την ομάδα της πρωτεύουσας άλλωστε, διεκδικεί την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, όπως επίσης και το Europa League, όπου βρίσκεται ήδη στους «8», όπου αντιμετωπίζει την Φέγενορντ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X