H Apple ξεκίνησε την παραγγελία για τις OLED οθόνες των iPhone 15

H Apple ξεκίνησε την παραγγελία για τις OLED οθόνες των iPhone 15

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Apple εργάζεται πυρετωδώς για το νέο της MR (mixed reality) headset και παράλληλα κάνει τα πλάνα της για τα iPhone 15.

Μία σημαντική εξέλιξη ήρθε για το δεύτερο θέμα στη δημοσιότητα, αφού η αμερικανική εταιρεία φαίνεται πως έβαλε ήδη την παραγγελία για την αρχική ποσότητα οθονών OLED που θα έχουν τα νέα smartphones.

Η είδηση που βγήκε είναι πως μέχρι στιγμής, η εταιρεία του Κουπερτίνο δείχνει να βασίζεται μόνο σε Samsung και LG, ενώ η κινεζική BOE δείχνει να μένει εκτός.

O λόγος που πιθανότατα πάρθηκε αυτή η απόφαση είναι το γεγονός ότι η απόδοση των οθονών της BOE δεν φτάνει στο επιθυμητό επίπεδο, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ μέχρι στιγμής δείχνουν διάφορα προβλήματα, όπως τη… διαρροή φωτός σε ένα σημείο γύρω από το Dynamic Island.

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η BOE δεν θα μείνει εκτός από την παραγωγή του iPhone 15, καθώς οι υπεύθυνοι παραγωγής εργάζονται για να καλύψουν τις ανάγκες της Apple και να μπουν έστω και αργότερα στο παιχνίδι.

Η εξέλιξη αυτή φέρνει πάντως και την Samsung σε πιο δύσκολη θέση, καθώς η κορεατική εταιρεία θα αναλάβει μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής και θα πρέπει να μπει σε διαδικασία παραγωγής οθονών σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X