Η συμβουλή του Βασίλη Μπάρκα στον Δουβίκα: «Μην βιαστεί να φύγει με μεταγραφή»

Σοκ με Μπάρκα, έσπασε το δάχτυλό του!
Photo Credits: INTIME

Συμβουλή έδωσε ο Βασίλης Μπάρκας στον Τάσσο Δουβίκα σχετικά με το μέλλον του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποια είναι η συμβουλή του Βασίλη Μπάρκα στον συμπαίκτη του στην Ουτρέχτη, Τάσο Δουβίκα!

Ο Τάσος Δουβίκας πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Ουτρέχτης. Σκοράρει κατά ριπάς και το όνομά του εμφανίζεται, ήδη, στις μεταγραφικές λίστες ομάδων που προέρχονται από μεγαλύτερες από το ολλανδικό πρωτάθλημα Λίγκες, ωστόσο σύμφωνα με τον συμπαίκτη του, Βασίλη Μπάρκα δεν πρέπει να βιαστεί και να φύγει με μεταγραφή.

Ο Μπάρκας που αγωνίζεται στην Ουτρέχτη με τη μορφή δανεισμού από τη Σέλτικ, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον νεαρό επιθετικό και συμπαίκτη του, Τάσο Δουβίκα. Και τον συμβούλεψε να μην φύγει άμεσα από την ολλανδική ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε κίπερ της ΑΕΚ μιλώντας στο voetbal international υποστήριξε: «Ο Τάσος (σ.σ. Δουβίκας) δεν πρέπει να βιαστεί για μεταγραφή». «Έχει ταλέντο, αν ένας σύλλογος έρθει από μεγαλύτερο πρωτάθλημα μπορεί να το διαχειριστεί. Όμως νομίζω ότι θα είναι καλύτερο να μείνει στην Ουτρέχτη για ακόμη μία σεζόν, να παίξει και να σκοράρει και μετά».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X