Έξαλλος ο Ατζούν: Ο μοναδικός παίκτης Survivor που δεν θα πάρει ευρώ - Του σκίζει το συμβόλαιο!

Έξαλλος ο Ατζούν: Ο μοναδικός παίκτης Survivor που δεν θα πάρει ευρώ - Του σκίζει το συμβόλαιο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τούρκος ενημερώθηκε για όσα έγιναν και ψάχνει ήδη δικηγόρους για να ακυρώσει τη συμφωνία τους και να μην του βάλει τα χρήματα που είχαν υπογράψει στην τράπεζα. Τι ακριβώς συνέβη;

Aν και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έχει αποχωρήσει εδώ και μερικές ημέρες από το Survivor All Star δεν έχει σταματήσει να σχολιάζει το ριάλιτι και μάλιστα τα όσα γράφει στα social προκαλούν… σεισμό στο ριάλιτι.

Ο Μισθοφόρος, έχει προχωρήσει σε αρκετά αιχμηρές δηλώσεις για το παιχνίδι, ενώ το βράδυ της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου έκανε και μία αποκάλυψη για την πρώην ομάδα του.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, έγραψε: «Οι μπλε τρώνε μην αγχώνεστε», προσθέτοντας δίπλα το hashtag του Survivor.

Όταν μάλιστα, μία ακόλουθός του σχολίασε ότι «δεν σε τιμάνε αυτά», εκείνος έσπευσε να της απαντήσει: «Την αλήθεια λέω αν πιστεύεις ότι αυτά δεν με τιμάνε οκ δεκτό».

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X