Βαριά ποινή για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφαίρεση 3 βαθμών!

Βαριά ποινή για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφαίρεση 3 βαθμών!
Photo Credits: INTIME

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ τιμώρησε με τρεις βαθμούς τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αφαίρεση τριών βαθμών τιμωρήθηκε  ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα έπειτα από απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, που ανακοινώθηκε την Τετάρτη 8/2, θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 18.330 ευρώ στον πρώην ποδοσφαιριστή της Μιχάλη Μπουκουβάλα εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της απόφαση, σε διαφορετική περίπτωση θα τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών.

Αναλυτικά η απόφαση που έλαβε κατά την σημερινή συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αναφέρει:

«Tο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση. Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Μπουκουβάλα Μιχαήλ κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της Super League, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού των 18.330 ευρώ νομιμοτόκως, πλέον της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης ποσού 400 ευρώ, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 3/2022 απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ. της ΕΠΟ, καθώς και της τελεσίδικης υπ’ αριθμ. 59/2022 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X