ΑΕΚ - Κηφισιά: Η κριτική των 14 κιτρινόμαυρων

Εικόνες πριν τη σέντρα του ΑΕΚ - Κηφισιά
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς του κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είχε κέφια και έπαιξε όμορφο και χορταστικό ποδόσφαιρο. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι του 3-0 επί της Κηφισιάς:

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Στο πρώτο ημίχρονο χρειάστηκε δυο φορές να δείξει τα αντανακλαστικά του και την ετοιμότητα του και το έκανε με πολύ πειστικό τρόπο. Ειδικά η απόκρουση που έχει κάνει σε σουτ μέσα από την περιοχή και με παίκτη της Κηφισιάς μπροστά του, είναι εξαιρετική. Αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο, προς το τέλος του ματς, έδειξε ετοιμότητα.

Λάζαρος Ρότα: Επέστρεψε στην ενδεκάδα και έβγαλε την γνωστή του ενέργεια και ένταση. Πολλά χιλιόμετρα από την δεξιά πλευρά, πολλά ανεβάσματα και κυρίως καλές συνεργασίες και με τον Φερνάντες, αλλά και με τον Μάνταλο. Έδωσε τρομερή ασίστ για τον Ραντόνια στην φάση του δεύτερου γκολ, ενώ έπαιξε ακόμα και ως αριστερό μπακ.

Σίμος Μήτογλου: Απόλυτος κυρίαρχος στην άμυνα της ΑΕΚ. Κρατούσε το βάθος, κρατούσε την κάλυψη όλων των κενών και έλεγχε χωρίς κανένα πρόβλημα όλες τις φάσεις. Και όσες φορές χρειάστηκε, βγήκε και νικητής σ’ όλες τις προσωπικές μονομαχίες.

Γιώργος Τζαβέλλας: Ήταν φανερό που του έλειπε ο αγωνιστικός ρυθμός. Κυρίως αυτό φάνηκε στην αρχή του παιχνιδιού. Αλλά όσο περνούσε η ώρα, τόσο πατούσε καλύτερα και έκανε σωστά την δουλειά του. Χωρίς πάντως να λείψουν κάποια λάθη και ολιγωρίες, ειδικά προς το τέλος.

Βεντάντ Ραντόνια: Έπαιξε ως αριστερό μπακ, παρότι η φυσική του θέση είναι στα δεξιά. Όμως έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Και ανασταλτικά και επιθετικά και μάλιστα σφράγισε αυτή την πολύ καλή παρουσία, μ’ ένα πολύ όμορφο γκολ.

Γιώργος Μουστακόπουλος: Το πρώτο του γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα ήταν πραγματικά μια γκολάρα. Πανέμορφο γκολ, που λειτούργησε και πολύ καλά στην ψυχολογία του χαφ της ΑΕΚ. Ουσιαστικά από εκείνο το σημείο και μετά, έπαιξε με τρομερή αυτοπεποίθηση και στα ανασταλτικά του καθήκοντα, αλλά και στο δημιουργικό κομμάτι.

Κώστας Γαλανόπουλος: Ξεκίνησε βασικός και μάλιστα αυτή την φορά πήρε περισσότερο πάνω τον ρόλο που έχει συνήθως ο Σιμάνσκι. Δηλαδή καλύπτοντας τον χώρο μπροστά από τα στόπερ. Έβγαλε και τις εντάσεις που πρέπει και τον δυναμισμό και σχεδόν όλες οι ενέργειες που έκανε μέσα στο παιχνίδι, ήταν σωστές.

Πέτρος Μάνταλος: Επέστρεψε στην ενδεκάδα παίρνοντας έναν ρόλο ελεύθερο πίσω από τον φορ. Πέρασε πολλές φορές η μπάλα από τα πόδια του και τις περισσότερες εξ αυτών, από την δική του πάσα βγήκε σωστή επίθεση για την ΑΕΚ. Είχε σωστές επιλογές και βοήθησε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο στην καλή ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Πάολο Φερνάντες: Πολύ δραστήριος ο Ισπανός μεσοεπιθετικός και με την μπάλα και χωρίς την μπάλα στα πόδια του. Και ήταν ίσως ο κορυφαίος του γηπέδου. Πήρε πάνω του αρκετές προσωπικές ενέργειες. Προσπάθησε να κάνει ορισμένες φορές θεαματικές ενέργειες που δεν του βγήκαν, αλλά υπήρχαν και φορές που οι εμπνεύσεις του και οι επιλογές του, άνοιγαν την άμυνα της Κηφισιάς. Κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα, κάτι καλό έβγαινε.

Στίβεν Τσούμπερ: Το ήθελε πολύ το γκολ και το έψαξε πολύ. Όμως αυτό το άγχος για να το πετύχει, αφενός τον έκανε να αστοχήσει δυο φορές εξ επαφής και αφετέρου να ψάξει να τελειώσει μόνος του κάποιες φάσεις, στις οποίες θα μπορούσε να είχε βρει μια καλή πάσα.

Τομ Φαν Βέερτ: Πολύ καλό ματς από τον Ολλανδό επιθετικό. Θα μπορούσε να είχε κλείσει το πρώτο ημίχρονο, έχοντας «γράψει» δυο ασίστ. Δυο φορές βλέπετε, έβγαλε τον Τσούμπερ μόνο του με το αντίπαλο τέρμα, με πολύ έξυπνες πάσες. Γενικώς έκανε πολύ μεστό παιχνίδι στην επίθεση της ΑΕΚ. Έψαξε τις ασίστ περισσότερο και λιγότερο το γκολ. Του έγινε και πέναλτι που δεν του δόθηκε.

Ορμπελίν Πινέδα: Μοιάζει απίστευτο, όμως ήταν πέρα για πέρα αληθινό. Ο Αλμέιδα έριξε τον Μεξικανό στο ματς και του έδωσε ρόλο δεξιού μπακ. Όπως είχε κάνει και στο Αγρίνιο. Με τον Πινέδα να είναι και απολύτως συνεπής στον ρόλο του. Ενώ από τον ρόλο του δεξιού μπακ, έδωσε τρομερή ασίστ πάρε – βάλε στον Μαχαίρα.

Μιχάλης Κοσίδης: Μπήκε για να παίξει μέσα στην περιοχή και δίπλα στον Φαν Βέερτ. Έδωσε αρκετές μάχες στην γραμμή κρούσης του ματς και τις περισσότερες εξ αυτών τις κέρδισε. Προσπάθησε και δυο φορές να εκτελέσει, αλλά το σουτ κόντραρε.

Θεοδόσης Μαχαίρας: Μπήκε στο φινάλε του ματς. Είχε διάθεση, είχε κέφι, πήρε αρκετές προσωπικές ενέργειες πάνω του και βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο σημείο για να πάρει την πάσα του Πινέδα και να σκοράρει.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X