Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων της Τούμπας

Εικόνες από το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 παίκτες της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε παιδικά λάθη και επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να της γυρίσει το ματς από το 1-2 και να την κερδίσει. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στην Τούμπα

Γιώργος Αθανασιάδης: Στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, κρατούσε όρθια την ΑΕΚ με εξαιρετικές αποκρούσεις. Ορισμένες εξ αυτών ήταν και εξαιρετικά δύσκολες. Σίγουρα όμως στην φάση του κόρνερ από το οποίο ξεκίνησε το 3-2, έπρεπε να μπλοκάρει και όχι να απομακρύνει. Και ενδεχομένως στο 2-2, να έπρεπε να βγει και να καθαρίσει όσο η μπάλα ήταν ψηλά από το πρώτο τσαφ του Κάλενς.

Λάζαρος Ρότα: Δεν έκανε καλό παιχνίδι συνολικά ο ακραίος μπακ της ΑΕΚ. Έχει ευθύνη στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, καθώς δεν μάρκαρε έγκαιρα τον Μπάμπα που έκανε την σέντρα. Γενικώς έχασε αρκετές φάσεις και δυσκολεύτηκε αρκετά στα αμυντικά του καθήκοντα, παρότι κέρδισε και μονομαχίες.

Ντομαγκόι Βίντα: Ήταν ο καλύτερος από την τετράδα της άμυνας. Έβαλε και το γκολ με το οποίο έβαλε την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ και αυτό θα μπορούσε να ήταν το πιο καθοριστικό της βραδιάς. Προσπάθησε στην άμυνα να καλύψει χώρους, αλλά ήταν δυνατόν να είναι παντού και να καλύπτει τα πάντα.

Άλεξ Κάλενς: Ξεκίνησε το ματς με μια αδράνεια στην φάση του γκολ του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια ανέβασε κάπως την απόδοσή του και στο πρώτο ημίχρονο ήταν θετικός. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο έκανε πολλά λάθη. Αποκορύφωμα το τεράστιο λάθος που έκανε και μάλιστα διπλό, στην φάση της ισοφάρισης του ΠΑΟΚ.

Εχσάν Χατζισαφί: Το πάλεψε αρκετά από την πλευρά του. Είχε κάποιες καλές προσπάθειες με την μπάλα στα πόδια του. Αλλά στο ανασταλτικό κομμάτι και κυρίως στις διαγώνιες καλύψεις, πολλές φορές δεν ήταν συνεπής.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Στο καλό διάστημα της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, ήταν και αυτός καλός. Έκοβε σωστά, έπαιρνε τις θέσεις που έπρεπε, καθάριζε φάσεις και είχε και σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια του. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως είχε μια εντελώς διαφορετική. Με χαμένες μονομαχίες και κακές επιλογές με την μπάλα στα πόδια του.

Γενς Γιόνσον: Ισχύει περίπου όταν και για τον Σιμάνσκι. Μόνο που λίγο περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν αυτός που προσπαθούσε να καλύψει χώρους. Και ήταν από τους πιο συνεπής σ’ αυτό το κομμάτι. Έβαλε το πόδι του και άθελα του άλλαξε την πορεία της μπάλας στο σουτ του Σάστρε στο νικητήριο γκολ, όμως φωνάζει για φάουλ.

Νίκλας Ελίασον: Έκανε ένα σχετικά καλό πρώτο ημίχρονο. Όχι ανάλογο μ’ εκείνο του ντέρμπι της προηγούμενης Τετάρτης. Αλλά με προσπάθειες στα πόδια του. Ωστόσο όσο περνούσε η ώρα, έμενε από δυνάμεις.

Σέρχιο Αραούχο: Στο πρώτο ημίχρονο έκανε καλό ματς. Ήταν επιδραστικός στις επιθέσεις της ΑΕΚ, δημιούργησε προϋποθέσεις στην ομάδα για να βγάλει επιθέσεις και έχασε και ο ίδιος ευκαιρίες για να σκοράρει. Όσο περνούσε η ώρα όμως και αυτός έμενε από δυνάμεις και δεν ήταν καθόλου καλός στο δεύτερο ημίχρονο.

Έκι Πόνσε: Στο πρώτο ημίχρονο κάπως τον αισθάνθηκε η άμυνα του ΠΑΟΚ. Πίεσε, κυνήγησε φάσεις, αλλά δεν βρήκε ο ίδιος ευκαιρία για να εκτελέσει. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου, κυρίως διότι δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου.

Ορμπελίν Πινέδα: Μακράν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ. Έβαλε μια γκολάρα για να ισοφαρίσει το ματς σε 1-1. Έχασε και μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για να κάνει το 1-2. Έπαιξε ακόμα και δεξί μπακ στο δεύτερο ημίχρονο και γενικώς έκανε ότι περνούσε από το πόδι του για να βοηθήσει, αλλά πολλές φορές ήταν πολύ μόνος του.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Μπήκε για να πάρει την θέση του Αραούχο πίσω από τον φορ. Και κυρίως για να κρατήσει λίγο την μπάλα ο ίδιος στα πόδια του και να προσπαθήσει να ανεβάσει λίγο την ΑΕΚ. Δεν το κατάφερε σχεδόν καθόλου.

Νορντίν Άμραμπατ: Είχε μεγάλη διάθεση και προσπάθησε να πάρει φάσεις από την πλευρά του. Όμως δεν του βγήκε σχεδόν τίποτα απ’ όσα δοκίμασε και ως εκ τούτου, δεν βοήθησε.

Λιβάι Γκαρσία: Δεν είναι ακόμα σε καλή κατάσταση, δεν έχει ρυθμό και αυτό ήταν κάτι που και πάλι φάνηκε πολύ. Δεν βοήθησε καθόλου διότι δεν φάνηκε καθόλου στο ματς.

Στίβεν Τσούμπερ: Ισχύει και για τον Ελβετό, ότι και για τον Γκαρσία. Δεν είναι σε καθόλου καλό αγωνιστικό φεγγάρι. Και για μια ακόμα φορά, έδειχνε πολύ βαρύς και χωρίς ρυθμό και έτσι δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου.

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X