Δύσκολη έξοδος για την «λαβωμένη» ΑΕΚ στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό (19:15, LIVE ενημέρωση enwsi.gr)

Δύσκολη έξοδος για την «λαβωμένη» ΑΕΚ στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό (19:15, LIVE ενημέρωση enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Δύσκολο παιχνίδι για την ΑΕΚ στο ΣΕΦ

Η ΑΕΚ επισκέπτεται τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (19:15, ERT3), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League, που ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Ασφαλώς είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την Ένωση που αντιμετωπίζει την πρώτη ομάδα της Ευρωλίγκας στο γήπεδο της και θέλει να φανεί ανταγωνιστική και να μετρήσει τις δυνάμεις της. Ο Ηλίας Καντζούρης έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει, αφού ο Γιάνις Στρέλνιεκς και ο Αντώνης Κόνιαρης εξαιρετικά αμφίβολοι για την αναμέτρηση. Με το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Τόφας να ακολουθεί, καταλαβαίνει κανείς ότι δεν υπάρχει λόγος να πιεστούν για να παίξουν. Ο Μάιλς δεν θα μπορέσει να παίξει γιατί δεν έχει δηλωθεί ακόμα στην λίστα του ΕΣΑΚΕ, ενώ και ο Μαυροειδής μπορεί να είναι στην 12δα αλλά ακόμα δεν είναι έτοιμος για αγώνα. Θέση στην αποστολή θα έχει και ο 15χρονος Μωυσής Μητρέλος.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει προβλήματα, όμως είναι βέβαιο ότι θα θέλει να ξεκουράσει κάποιους παίκτες ενόψει της διαβολοβδομάδας που έρχεται.

Διαιτητές του αποψινού αγώνα θα είναι ο διεθνής, Μανώλης Τσολάκος (Αττικής) και οι Κώστας Ξενικάκης (Ανατολικής Μακεδονίας) και Ηλίας Καρπάνος (Αχαΐας και Ηλείας).

 

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X