ΠΑΣ - ΑΕΚ: Η κριτική των 13 κιτρινόμαυρων

ΠΑΣ - ΑΕΚ: Η κριτική των 13 κιτρινόμαυρων
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των 13 κιτρινόμαυρων που έπαιξαν στο ματς στα Ιωάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρέθηκε γενικώς σ’ ένα κακό βράδυ και έχασε με 2-1 από τον ΠΑΣ. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 13 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στα Ιωάννινα.

Γιώργος Αθανασιάδης: Δεν έχει περιθώρια αντίδρασης σε καμία από τις δυο φάσεις με τα γκολ του ΠΑΣ. Ίσως στο πρώτο, αλλά και πάλι ήταν μια επί της ουσίας εξ επαφής εκτέλεση. Στο δεύτερο ούτε λόγος. Από εκεί και πέρα δεν απειλήθηκε πολύ και διαχειρίστηκε σωστά όλες τις φάσεις.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Πολύ κακό πρώτο ημίχρονο για τον Γάλλο μπακ. Φέρει τεράστια ευθύνη στην φάση του πρώτου γκολ, ενώ από την πλευρά του ξεκίνησε και το δεύτερο. Είχε τεράστια ζητήματα στην ανασταλτική λειτουργία και κακές συνεργασίες με τον Φερνάντες. Κακό και το δεύτερο ημίχρονο, παρόλο που λίγο ανέβηκε, με μια – δυο καλές ενέργειες αλλά και πάλι έδειχνε ένα κλικ πίσω από τον ρυθμό της ΑΕΚ.

Ντομαγκόι Βίντα: Εμφανώς εκτός ρυθμού ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός, καθώς στο Μουντιάλ δεν έπαιξε σε κανένα ματς. Στην φάση του δεύτερου γκολ του ΠΑΣ, δεν πηδάει καν για να διεκδικήσει την μπάλα από τον Μπάλαν. Ενώ γενικώς έχασε κάποιες φάσεις, που συνηθώς τις έχει για πρωινό. Χωρίς ένταση, δυσκολεύτηκε πολύ.

Αρολντ Μουκουντί: Ο μοναδικός από την τετράδα της άμυνας που προσπαθούσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα της ανασταλτικής λειτουργίας. Πιο συγκεντρωμένος απ’ όλους και με καλύτερες τοποθετήσεις, έσωσε κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Ουσιαστικά έδειχνε να κρατά μόνος του όλη την άμυνα.

Εχσάν Χατζισαφί: Ξεκίνησε καλά το ματς, αλλά στη συνέχεια είχε και αυτός αρκετά ζητήματα. Δεν είχε γρήγορες επιστροφές, είχε πολλά προβλήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ και οι συνεργασίες που έβγαλε στα ανεβάσματα από την πλευρά του, δεν ήταν και οι καλύτερες. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε ένα καλό σουτ που απέκρουσε ο Τσιντώτας, αλλά τίποτε περισσότερο και σχεδόν καθόλου βοήθεια στην ομάδα σε κανένα επίπεδο.

Γενς Γιόνσον: Επέστρεψε σε ρόλο εξαριού. Δεν ήταν όμως και αυτός σε καλό απόγευμα. Έχασε αρκετές μάχες στην μεσαία γραμμή, δεν είχε την γνωστή ένταση στο παιχνίδι του. Και με την μπάλα στα πόδια έκανε αρκετές βιαστικές και λανθασμένες επιλογές. Στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε πολλές μάχες σχεδόν μόνος του στην μεσαία γραμμή. Πήρε πρωτοβουλίες και με την μπάλα στα πόδια, όχι σωστές.

Ορμπελίν Πινέδα: Κακό πρώτο ημίχρονο για τον Μεξικανό μέσο, παρόλο που πήρε κάποιες πρωτοβουλίες καλές στην αρχή με την μπάλα στα πόδια του. Όσο περνούσε η ώρα όμως, έδειχνε όλο και περισσότερο να μην έχει καθαρό μυαλό στις επιλογές που έκανε. Στο δεύτερο ημίχρονο κάπως ανέβασε την απόδοσή του και έδωσε και την ασίστ στο γκολ του Αραούχο.

Σέρχιο Αραούχο: Πολύ κακό πρώτο ημίχρονο για τον αρχηγό της ΑΕΚ. Ίσως το πιο κακό στην φετινή σεζόν. Από την στιγμή ειδικά που έχασε εκείνο το εξ επαφής σουτ, έβγαλε πολύ μεγάλη νευρικότητα και έκανε πολλά λάθη. Του έλειψε και η συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε δυνατά, πέτυχε το γκολ με το οποίο μείωσε η ΑΕΚ το σκορ, αλλά γενικώς δεν κατάφερε να βοηθήσει καθώς δεν είχε και αυτός καθαρό μυαλό και έκανε πολλά λάθη.

Λιβάι Γκαρσία: Ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα του ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο. Και έχασε μάλιστα και μια πολύ καλή ευκαιρία για να σκοράρει. Το πάλεψε πολύ, κυνήγησε τις φάσεις.  Στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησε ελάχιστα αλλά χωρίς σωστές τελικές προσπάθειες.

Νορντίν Άμραμπατ: Ίσως ο μοναδικός στο πρώτο ημίχρονο που κάπως προσπαθούσε να κάνει σωστά πράγματα για την ΑΕΚ. Έβγαλε δυο μπαλιές μέσα στην περιοχή που ήταν μισό γκολ, αλλά πρώτα ο Αραούχο και μετά ο Γκαρσία, δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Έκανε σχετικά άναρχο παιχνίδι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ήταν και ο μοναδικός που πήρε κάποιες πρωτοβουλίες σωστές.

Πάολο Φερνάντες: Έδειχνε να δυσκολεύεται πολύ να μπει στο κλίμα και του παιχνιδιού και των συνεργασιών με τους συμπαίκτες του. Οι περισσότερες από τις επιλογές του ήταν βιαστικές και κακές. Επίσης έκανε πολύ κακές εκτελέσεις στα στημένα και δυσκολεύτηκε πολύ στην συνεργασία με τον Σιντμπέ από την δεξιά πλευρά. Πολύ νευρικός και χωρίς καθαρό μυαλό.

Τομ Φαν Βέερτ: Ο Ολλανδός φορ μπήκε ως αλλαγή. Και βρέθηκε σε φάσεις. Τουλάχιστον τρεις φορές είχε την ευκαιρία για να απειλήσει, αλλά δεν έκανε σωστή εκτέλεση και δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στίβεν Τσούμπερ: Μπήκε για να παίξει σ’ έναν ρόλο στην μεσαία γραμμή. Ξεκίνησε μ’ ένα διαγώνιο σουτ το οποίο πέρασε λίγο άουτ. Αλλά από εκείνο το σημείο και μετά, δεν κατάφερε να βοηθήσει σχεδόν καθόλου την ομάδα με τις πρωτοβουλίες που πήρε.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X