Ανγκόλα: «Εύχομαι να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μου με την ΑΕΚ»

Ανγκόλα: «Εύχομαι να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μου με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Μπράιαν Ανγκόλα μίλησε για την επιστροφή του στο κλειστό των Λιοσίων, ως αντίπαλος της ΑΕΚ και έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Καρσίγιακα είχε ένα κεντρικό πρόσωπο. Ο Μπράιαν Ανγκόλα επέστρεψε στο κλειστό των Λιοσίων, αυτή τη φορά ως αντίπαλος. Ο Κολομβιανός άσος την περασμένη σεζόν φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα και δεν ξέχασε κανέναν στα ενδότερα της ομάδας.

Αυτό φάνηκε και από την κίνησή του να πάρει φανέλα του Στέβαν Γέλοβατς, τιμώντας τη μνήμη του πρώην συμπαίκτη του στην Ένωση. Στο κλειστό των Λιοσίων άλλωστε έχτισε δυνατές σχέσεις την περασμένη σεζόν, με ανθρώπους που τον στήριξαν την περασμένη σεζόν στις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Όπως ήταν φυσικό, η επιστροφή του στα μέρη μας ήταν ιδιαίτερη για τον ίδιο και δεν το έκρυψε. «Ήταν διασκεδαστικό για μένα που επέστρεψα έστω και για λίγο σε ένα μέρος που το νιώθω σπίτι μου. Πέρυσι είχα μια πολύ καλή σεζόν εδώ και την απόλαυσα», είπε στο SDNA, για να σταθεί στην απουσία του κόσμου λέγοντας ότι «ήταν κάπως στενάχωρο που δεν είχε κόσμο στις εξέδρες. Εγώ όμως τώρα εστιάζω στο πώς να παίζω στην Καρσίγιακα».

Ο κόσμος της ομάδας δεν τον έχει ξεχάσει, κάτι που φαίνεται και στην αλληλεπίδραση που υπάρχει μέσω των social media. Κάτι που σημαίνει πολλά για τον ίδιο. «Είναι πολύ καλό αυτό. Η ΑΕΚ είναι Βασίλισσα και πάντα έχει στήριξη από τον κόσμο. Εγώ είμαι χαρούμενος που έχω αφήσει το δικό μου αποτύπωμα στην ομάδα», εξήγησε, για να αναφερθεί στην φετινή ομάδα της Ένωσης, μιλώντας με πολύ θερμά λόγια.

«Η ομάδα είναι καλή. Έχει καλούς γκαρντ, καλούς ψηλούς και είναι καλά προετοιμασμένη. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι στα επόμενα παιχνίδια».

Διαβάστε τη συνέχεια

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X