Μουντιάλ 2022: Με γκολάρα του Λιβάγια η Κροατία νίκησε με ανατροπή 4-1 τον Καναδά

Μουντιάλ 2022: Με γκολάρα του Λιβάγια η Κροατία νίκησε με ανατροπή 4-1 τον Καναδά
Photo Credits: INTIME

Με γκολάρα του Λιβάγια η Κροατία διέλυσε με ανατροπή με 4-1 τον Καναδά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Μάρκο Λιβάγια να πετυχαίνει γκολάρα από τις λίγες, η Κροατία νίκησε με ανατροπή 4-1 τον Καναδά και έκανε άλμα πρόκρισης στους «16» του Μουντιάλ 2022.

Προβάδισμα ο Καναδάς, ανατροπή με Λιβάγια η Κροατία

Ματσάρα με τα όλα της το α’ ημίχρονο ανάμεσα στην Κροατία και τον Καναδά.

Ο Καναδάς μπήκε δυνατά και κατάφερε να σκοράρει μόλις στο 2′. Ο Ντέιβις με υπέροχη καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το πρώτο μουντιαλικό γκολ για την ομάδα του έπειτα από σέντρα του Μπιουκάναν και έδωσε το προβάδισμα στους τυπικά φιλοξενούμενους.

Μετά το 15′ η Κροατία ισορρόπησε και στο 22′ απείλησε με προβολή του Λιβάγια. Στο 26′ ο Κράμαριτς σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, καθώς στην αρχή της φάσης ήταν σε θέση οφσάιντ ο Λιβάγια για να ακολουθήσει η ανατροπή.

Στο 36′ ο Κράμαριτς εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Πέρισιτς και με σουτ εκτέλεσε τον Μπόριαν για να έρθει στο 44′ ο Λιβάγια με σουτάρα έξω από την περιοχή να γράψει το 2-1 υπέρ των Κροατών. Στο 45+2′ η Κροατία άγγιξε και το 3ο γκολ με το σουτ του Κράμαριτς να περνά μόλις άουτ, ενώ στο 45+4′ ο Μίλερ έδιωξε σε κόρνερ επικίνδυνο γύρισμα στην περιοχή του Καναδά.

Φρενήρης ρυθμός, άλλα δύο γκολ οι Κροάτες

Με την έναρξη του β’ μέρους ο Καναδάς απείλησε με τον Οσόριο με την Κροατία να απαντά με δύο ευκαιρίες. Στο 51′ ο Λιβάγια δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή, ενώ στο 54′ ο Κράμαριτς νικήθηκε από τον Μπόριαν.

Στο 56′ ο Ντέιβιντ είδε τον Λιβάκοβιτς να αποσοβεί το σουτ και να κρατά το 2-1 σε ένα ματς που είχε τρελό ρυθμό.

Και στο 70′ η Κροατία «καθάρισε» το ματς. Ο Κράμαριτς κατέβασε ωραία την μπάλα σε γέμισμα του Πέρισιτς και με πλασέ έκανε το 3-1 για την ομάδα του Μάρκο Λιβάγια. Επί της ουσίας το γκολ αυτό σήμανε το τέλος του ματς με τους Κροάτες να φθάνουν στη νίκη και να βρίσκονται, πλέον, στην κορυφή του 6ου γκρουπ ισόβαθμοι με τους Μαροκινούς στους 4 βαθμούς και το Βέλγιο να ακολουθεί με τρεις.

Και απλά στο τέλος ήρθε το 4ο γκολ. Ο Μίλερ «πούλησε» την μπάλα στο χώρο του κέντρου, ο Όρσιτς την κουβάλησε την μπάλα, σέρβιρε στον Μάζερ που πλάσαρε από κοντά διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Διαιτητής: Ματόντε Καμπρέρα (Ουρουγουάη)
Κίτρινες: Λόβρεν, Μόντριτς – Μπιουκάναν, Μίλερ

Οι συνθέσεις:

ΚΡΟΑΤΙΑ (Ζλάτκο Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς, Γιουράνοβιτς, Λόβρεν, Γκβάρντιολ, Σόσα, Μόντριτς (87΄ Πάσαλιτς), Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς (86΄ Μάγερ), Κράμαριτς (72΄ Βλάσιτς), Λιβάγια (60΄ Πέτκοβιτς), Πέρισιτς (86΄ Όρσιτς)

ΚΑΝΑΔΑΣ (Τζον Χέρντμαν): Μπόριαν, Λαρέα (62΄ Χόιλετ), Τζόνστον, Βιτόρια, Μίλερ, Ντέιβις, Μπιουκάναν, Χάτσινσον (72΄ Αντεκούγκμπε), Εουστάκιο (46΄ Κονέ), Λάριν (46΄ Οσόριο), Ντέιβιντ (72΄ Καβαλίνι)

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X