Μουρίνιο: «Οι προσπάθειές μας προδόθηκαν από έναν παίκτη, δεν θα πω ποιον»

Μουρίνιο: «Οι προσπάθειές μας προδόθηκαν από έναν παίκτη, δεν θα πω ποιον»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καμία διάθεση να κρύψει τα συναισθήματα και τα λόγια του ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την εκτός έδρας ισοπαλία της Ρόμα κόντρα στη Σασουόλο, με τον Πορτογάλο να κατηγορεί ανοικτά έναν παίκτη του για προδοσία, αρνούμενος όμως να αποκαλύψει το όνομά του.

«Λυπάμαι γιατί οι προσπάθειες της ομάδας προδόθηκαν από τη συμπεριφορά από έναν παίκτη που δεν είναι επαγγελματίας. Δεν μίλησα έτσι για τον Ιμπάνιεθ μετά το ματς με τη Λάτσιο, γιατί τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι, η συμπεριφορά του ποτέ δεν ήταν πρόβλημα.

Πρόκειται μια αντιεπαγγελματική στάση που δεν είναι δίκαιη για τους συμπαίκτες του, αυτό είναι που με απογοητεύει. Είχα 16 παίκτες στο γήπεδο και μου άρεσε η στάση των 15 από αυτούς.

Τον Ιανουάριο πρέπει να βρει άλλη ομάδα», είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο και τα ιταλικά ΜΜΕ δεν έχασαν την ευκαιρία να βρουν τον παίκτη στον οποίο αναφερόταν ο έμπειρος τεχνικός.

Ο λόγος για τον Ολλανδό, Ρικ Κάρσντορπ, που πέρασε ως αλλαγή αντί του Τσελίκ στο 65’ και από το σημείο εκείνο έχασε πολλές μονομαχίες, είχε κακές σέντρες και φυσικά είχε ευθύνη στο γκολ της ισοφάρισης της Σασουόλο στο 85’ από τον Πιναμόντι.

Ο Κάρσντορπ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 και αποκτήθηκε από τη Φέγενορντ το 2017 αντί 16 εκατ. ευρώ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X