Η ΑΕΚ θα δώσει σίγουρα ένα φιλικό στην Ολλανδία - Υποψήφια η Φέγενορντ

Η ΑΕΚ θα δώσει σίγουρα ένα φιλικό στην Ολλανδία - Υποψήφια η Φέγενορντ
Photo Credits: INTIME

Ένας από τους λόγους που ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε να πάει η ΑΕΚ για μίνι προετοιμασία στην Ολλανδία κατά την διάρκεια της διακοπής για το Μουντιάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φετινή σεζόν έχει την τεράστια ιδιαιτερότητα και καινοτομία, πως λόγω του Μουντιάλ στο Κατάρ, θα υπάρξει πολύ μεγάλη διακοπή πρωταθλήματος από τα μέσα του Νοέμβρη μέχρι και περίπου τις γιορτές των Χριστουγέννων. Και ήδη ο Ματίας Αλμέιδα με τους συνεργάτες του στην ΑΕΚ, έχουν κάνει τον προγραμματισμό τους, για τον τρόπο που θα καλυφθεί αυτό το κενό.

Όπως ήδη έχετε διαβάσει στο enwsi.gr, η ΑΕΚ θα πάει για μια μίνι προετοιμασία στην Ολλανδία. Αφού πρώτα πάρουν οι ποδοσφαιριστές μια άδεια με διψήφιο αριθμό ημερών αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Προφανώς ο βασικός λόγος που πάρθηκε η απόφαση γι αυτό το ταξίδι, είναι προκειμένου να ξαναβρεθεί για ένα διάστημα η ομάδα όλη μαζί επί… 24ώρου βάσεως, για να μπορέσει να κάνει καλύτερα δουλειά. Όμως δεν είναι μόνον αυτός ο λόγος.

Η ΑΕΚ θέλει σ’ αυτό το διάστημα της διακοπής να διατηρήσει ένα μίνιμουμ αγωνιστικού ρυθμού. Κάτι που δεν μπορεί να γίνει μόνο μέσα από τις προπονήσεις. Χρειάζονται και φιλικά. Στο διάστημα που η ομάδα θα παραμείνει στην Ολλανδία, θα δώσει τουλάχιστον ένα φιλικό και μάλιστα αναζητά αντίπαλο ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του ολλανδικού πρωταθλήματος. Με υποψήφια την Φέγενορντ. Χωρίς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ακόμα και για ένα δεύτερο φιλικό.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X