Η ΑΕΚ πάει ξανά στην Ολλανδία για μίνι προετοιμασία στη διακοπή του πρωταθλήματος!

Η ΑΕΚ πάει ξανά στην Ολλανδία για μίνι προετοιμασία στη διακοπή του πρωταθλήματος!
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν... κάνει πίσω στη δουλειά και στο διάστημα της διακοπής θα βρίσκεται στην Ολλανδία και πάλι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι προπονητής που δεν κάνει… εκπτώσεις στο κομμάτι της δουλειάς και της έντασης σε αυτήν και αυτό σκοπεύει να συνεχίσει στην ΑΕΚ και στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr η ΑΕΚ μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, θα πάρει άδεια 12 ημερών για να ταξιδέψουν άπαντες στις πατρίδες τους και να πάρουν… ανάσα. Και αυτό διότι αμέσως μετά ακολουθεί… δουλειά.

Οι παίκτες θα επιστρέψουν στις 26 Νοεμβρίου για εξετάσεις. Η ΑΕΚ θα ταξιδέψει ξανά στην Ολλανδία στις 27 Νοεμβρίου για μίνι προετοιμασία, ώστε να δουλέψει για αρκετές ημέρες εκ νέου στο προπονητικό κέντρο που βρέθηκε τον Ιούλιο και έβαλε τις βάσεις για την νέα ΑΕΚ που βλέπουμε φέτος. Στο Burgh-Haasmstede θα βρίσκεται ως τις 5 Δεκεμβρίου.

Οι κιτρινόμαυροι θα μείνουν στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Grand Hotel Ter Duin που είχε γίνει η προετοιμασία της ΑΕΚ και το 2021.

Στις 4 Δεκεμβρίου θα η Ένωση θα δώσει ένα φιλικό διάρκειας τριών 45λεπτων, όπως μας συνήθισε και το καλοκαίρι ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αλμέιδα έχει στόχο να διατηρήσει την ομάδα του σε… πνεύμα ομαδικότητας, δουλειάς και υψηλής έντασης, ώστε με την επανέναρξη να είναι η ομάδα σε καλό επίπεδο και να συνεχίσει από εκεί που θα σταματήσει σε λίγες ημέρες.

Να σημειώσουμε πάντως ότι ο Αλμέιδα θα έχει και απουσίες σε αυτή την μίνι προετοιμασία. Θα λείπουν οι διεθνείς παίκτες που θα βρίσκονται στο Μουντιάλ του Κατάρ με τις Εθνικές τους ομάδες, όπως και ο τραυματίας Νίκλας Ελίασον.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X