Μετά τη σφαλιάρα από τον ΠΑΟΚ ο Μίτσελ επιχειρεί να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του Ολυμπιακού

Μετά τη σφαλιάρα από τον ΠΑΟΚ ο Μίτσελ επιχειρεί να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του Ολυμπιακού
Photo Credits: INTIME

Μετά τη σφαλιάρα από τον ΠΑΟΚ ο Μίτσελ επιχειρεί να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του Ολυμπιακού. «Είμαστε Ολυμπιακός, όχι άλλες απώλειες», τους είπε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τη σφαλιάρα από τον ΠΑΟΚ ο Μίτσελ επιχειρεί να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του Ολυμπιακού. «Να κρατήσετε ψηλά το κεφάλι. Είμαστε Ολυμπιακός και δεν πρέπει να επιτρέψουμε άλλες απώλειες», τους είπε.

Ο 59χρονος προπονητής ζήτησε από τους παίκτες του να κρατήσουν ψηλά το κεφάλι και να μην επιτρέψουν άλλες βαθμολογικές απώλειες. «Να κρατήσετε ψηλά το κεφάλι. Είμαστε Ολυμπιακός και δεν πρέπει να επιτρέψουμε άλλες απώλειες. Πρέπει να βγούμε από αυτήν την κατάσταση όπου βρισκόμαστε. Πρέπει να αντιδράσουμε και να έχουμε το υψηλότερο δυνατό κίνητρο για τη συνέχεια. Δεν γίνεται να συνεχίσουμε με τέτοια αποτελέσματα. Πρέπει όλοι μαζί να την αλλάξουμε την κατάσταση», είπε ο Ισπανός τεχνικός στους παίκτες.

Και αυτά ενόψει Αγρίνιου και το ματς με τον Παναιτωλικό, όπου οι «ερυθρόλευκοι» είναι πιθανό να έχουν αλλαγές και διαφοροποιήσεις στο βασικό τους σχήμα.

Να θυμίσουμε πως ο Μίτσελ αποδοκιμάστηκε και αυτός μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και είχε δηλώσει: «Στον κόσμο δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Είναι δύσκολο να εξηγήσουμε γιατί περνάμε τέτοια φάση. Από τον κόσμο δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα. Απ’ έξω κανείς δεν μπορεί να μας βοηθήσει. Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να βρούμε τις λύσεις. Καμιά φορά οι λύσεις είναι κρυμμένες και πρέπει να τις βρεις και να τις χρησιμοποιήσεις. Παίξαμε απέναντι σε μία μεγάλη και καλή ομάδα που 2 φορές σούταρε και έβαλε γκολ.

Όμως δεν πήραμε ούτε καν την ισοπαλία και αυτό είναι αρνητικό. Πρέπει να βρούμε τη λεπτομέρεια για να παίρνουμε τα ματς. Επιμένω πως ότι εξηγήσεις και να δίνουμε ο Ολυμπιακός δεν είναι συνηθισμένος να χάνει. Αυτό πρέπει να το δεχθούμε».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X