ΑΕΚ: Αποχώρησε λόγω πένθους ο Διομήδης- Αλλαγές στο σημερινό πρόγραμμα του τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης»

4η ημέρα του τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης»: Νίκη της Ανόρθωσης επί του Ιωνικού
Photo Credits: INTIME

Ο Διομήδης δεν θα αγωνιστεί στους σημερινούς τελικούς - Πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα του τουρνουά της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η είδηση του θανάτου της υπεύθυνου του Διομήδη Άργους, Λένας Πετράκη σκόρπισε στην θλίψη την αποστολή της ομάδας του Διομήδη που όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στους σημερινούς τελικούς του τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» που διοργανώνει η ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα ο Διομήδης θα αγωνιζόταν σήμερα στις 16:30 με την Ανόρθωση για τις θέσεις 3-4. Η ΑΕΚ αναγνωρίζοντας απόλυτα το πένθος του Διομήδη, και για να μη μείνει η Ανόρθωση που ήρθε από Κύπρο χωρίς παιχνίδι το Βριλήσσια – Ιωνικός για τις θέσεις 5-6, θα διεξαχθεί σε δύο ημίχρονα των 20 λεπτών και θα ακολουθήσουν οι αγώνες Ανόρθωση – Ιωνικός για 30 λεπτά και Ανόρθωση – Βριλήσσια για 30 λεπτά.

Ο Τελικός του Τουρνουά «Ανδρέας Παπασταμάτης» ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ραμάτ Ασρόν θα ξεκινήσει κανονικά στις 18:30 στο κλειστό των Βριλησσίων και στις 20:00 θα ακολουθήσουν οι απονομές. Στο τυπικό σκέλος που αφορά στη βαθμολογία του τουρνουά, η Ανόρθωση παίρνει την 3η θέση και ο Διομήδης την 4η θέση.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X