Αρης: Κοιτάζει τον Πάκο Χέμεθ για προπονητή

Αρης: Κοιτάζει τον Πάκο Χέμεθ για προπονητή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Άρης βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή και ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα των «κιτρινόμαυρων», είναι αυτό του 52χρονου Ισπανού, Πάκο Χέμεθ.

Τελευταίος σταθμός του Ισπανού τεχνικού ήταν η Ίμπιθα από την οποία αποχώρησε στις αρχές του καλοκαιριού, με τον Χέμεθ στο παρελθόν να έχει προπονήσει μεταξύ άλλων τις Ράγιο Βαγεκάνο, Γρανάδα, Λας Πάλμας και Κρουζ Αζούλ.

Τον Πάκο Χέμεθ, μάλιστα τον συνοδεύει ένα αρνητικό ρεκόρ αφού έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της La Liga, που «έριξε» τέσσερις ομάδες σε ισάριθμα χρόνια!

Συγκεκριμένα, το 2015-16 η Ράγιο είχε πέσει κατηγορία με τον Ισπανό προπονητή στο τιμόνι της, ενώ ακολούθησαν η Γρανάδα την οποία ανέλαβε το 2016-17, αλλά απολύθηκε μετά από λίγους μήνες και η ομάδα του δεν γλίτωσε τελικά τον υποβιβασμό, ενώ το 2017-18 «έριξε» τη Λας Πάλμας!

Την σεζόν 2019-2020 η Ράγιο Βαγεκάνο υποβιβάστηκε ξανά υπό την τεχνική καθοδήγηση του υποψήφιου προπονητή του Άρη, που ψάχνει το restart στην προπονητική του καριέρα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X