Η ΑΕΚ ξαπέστειλε τον Κλάτενμπεργκ με την πάγια θέση της: «Όχι στην παραμονή του, ολοκλήρωσε μια άκρως αποτυχημένη θητεία!»

Κλάτενμπεργκ: «Η Λίβερπουλ ελπίζει ότι ο Τουρπέν δεν θα την πατήσει από κάποιον θεατρινισμό της Ρεάλ»

Στη συνεδρίαση της Super League, η ΑΕΚ επανέλαβε την ήδη γνωστή της θέση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε το ΔΣ της Super League, το οποίο είχε ως θέμα τη παραμονή ή όχι του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, στη θέση του αρχιδιαιτητή. Η θέση της ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρη: «Λέμε “όχι” στην παραμονή Κλάτενμπεργκ, που ολοκλήρωσε μία άκρως αποτυχημένη θητεία.»

Να υπενθυμίσουμε ότι λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, πρότεινε για νέο αρχιδιαιτητή τον Στιβ Μπένετ

H θέση του αρχιδιαιτητή πάντως, θα πρέπει να περάσει πρώτα από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα από πλευρά ΑΕΚ τονίζεται ότι «ο “διπλο-τριπλοθεσίτης” Κλάτενμπεργκ, δεν βοήθησε την Ελληνική διαιτησία να παρουσιάσει καμία πρόοδο, δεν ανέδειξε ούτε έναν νέο διαιτητή, δεν είδαμε κανένα βήμα μπροστά, επί θητείας του. Κι όλα αυτά με μισθό 500.000 ευρώ!».

Επειδή, δε, συζητήθηκε πως με την πάροδο του χρόνου επήλθε ένα είδος «ελληνοποίησης» του και έγινε η απόπειρα να γίνει αναφορά σε «ελληνοποίηση» και του Μπένετ, η θέση του Γιώργου Κοσμά ήταν ότι ο Μπένετ ως υπεύθυνος για τους παρατηρητές, έμεινε μακριά από επαφές και …στενές σχέσεις.

Μάλιστα ζήτησε αν κάποιος ξέρει κάτι διαφορετικό γι’ αυτόν να το μεταφέρει και …ουδείς απάντησε.

Τόνισε επίσης πως η Λίγκα μπορεί να προτείνει, να επιδιώξει να υπάρξουν κι άλλα ονόματα-προτάσεις στο τραπέζι (από ΟΥΕΦΑ ή ΦΙΦΑ) όμως δεν μπορεί να αποφασίσει γι’ αυτό το θέμα (του αρχιδιαιτητή). «Να πράξουμε θεσμικά, καταστατικά και σύννομα’».

Από εκεί και πέρα επειδή ο Αλαφούζος είπε ότι ο Παναθηναϊκός προτίθεται να συνεισφέρει «μυστικά», αν απαιτηθεί, για να συμπληρωθεί το ποσό της αμοιβής Κλατενμπεργκ και «να προσληφθεί από την Λίγκα για να οργανώσει την επαγγελματική διαιτησία για του χρόνου με 240.000», κάτι που επί της ουσίας είναι η πρόταση του Μαρινάκη, ο Κοσμάς τόνισε ότι «η ΑΕΚ δεν θα δώσει ούτε σεντ».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X