Ο Μοράτα αποχαιρέτησε την Γιουβέντους

Ο Μοράτα αποχαιρέτησε την Γιουβέντους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ισπανός διεθνής, Άλβαρο Μοράτα, ανακοίνωσε σήμερα ότι αποχωρεί από τη Γιουβέντους, όπου ήταν δανεικός για δύο χρόνια από την Ατλέτικο Μαδρίτης, μια ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023.

«Πάντα υπερασπιζόμουν αυτή τη φανέλα με όλες μου τις δυνάμεις και θα είμαι πάντα Γιουβεντίνος» έγραψε ο 29χρονος επιθετικός σε μήνυμά του στο Instagram, χωρίς να διευκρινίσει πού θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.

Η Γιουβέντους επιβεβαίωσε ότι «η περιπέτεια του Άλβαρο Μοράτα τελειώνει» με τους «μπιανκονέρι», τα χρώματα των οποίων είχε ήδη φορέσει μεταξύ 2014 και 2016 πριν από τις τελευταίες δύο σεζόν.

«Το απόλυτο γκολ του θα παραμείνει το υπέροχο που σημείωσε στο Τορίνο κόντρα στη Λάτσιο (2-2) στις 16 Μαΐου κατά την τελευταία εμφάνισή του με τη φανέλα των μπιανκονέρι» υπογραμμίζει ο σύλλογος του Τορίνο στην ιστοσελίδα του.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X