Οριστική συμφωνία Λίβερπουλ και Φέγενορντ για Σλοτ!

Οριστική συμφωνία Λίβερπουλ και Φέγενορντ για Σλοτ!
Photo Credits: INTIME

Έτοιμος να γίνει προπονητής της Λίβερπουλ είναι ο Άρνε Σλοτ, καθώς οι "reds" τα βρήκαν με τη Φέγενορντ για την αποδέσμευσή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το Ρότερνταμ, στο Μέρσεϊσαϊντ ο Άρνε Σλοτ! Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Λίβερπουλ τα βρήκε με τη Φέγενορντ για την αποζημίωση που θα πληρώσει στον ολλανδικό σύλλογο, με τον 45χρονο τεχνικό να μπορεί πλέον να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους “reds”.

Ο αγγλικός σύλλογος έψαχνε εδώ και καιρό τον αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ, που θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, με τον Σλοτ να μετατρέπεται σε φαβορί τις τελευταίες εβδομάδες.

Αυτό που απέμενε ήταν να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στα δύο κλαμπ για το ποσό που θα πάει η Φέγενορντ προκειμένου να αποδεσμεύσει τον Σλοτ, με αγγλικά Μέσα να κάνουν λόγο για ποσό που θα ξεπεράσει τα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ολλανδός κόουτς βρίσκεται στο «Ντε Κάιπ» από το 2021 και έχει πανηγυρίσει με τον σύλλογο του Ρότερνταμ ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο, ενώ το 2022 τον είχε οδηγήσει στον τελικό του Conference League, όπου είχε ηττηθεί από τη Ρόμα.

Στο παρελθόν, έχει δουλέψει επίσης σε Άλκμααρ και Καμπούρ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X