Άρης: Επανήλθε πλήρως ο Φεράρι, συνεχίζει το ατομικό ο Βέλεθ

Άρης: Επανήλθε πλήρως ο Φεράρι, συνεχίζει το ατομικό ο Βέλεθ
Photo Credits: INTIME

Η προετοιμασία εν όψη της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, συνεχίζεται στο στρατόπεδο του Άρη με τον Φεράρι να επιστρέφει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης φιλοξενείτε από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την Κυριακή, για την 8η αγωνιστική των play offs της Super League, με την προετοιμασία στο στρατόπεδο των κίτρινων να συνεχίζεται και με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει τον Φεράρι να επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Φραν Βέλεθ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ενημέρωση της η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (28/04, 20:30), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League». 

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης (ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής μετάβασης, ασκήσεις επιθετικής τακτικής και τελειώματα φάσεων).

Ο Φράνκο Φεράρι συμμετείχε στο πρόγραμμα, ενώ στον αντίποδα ο Φραν Βέλεθ έκανε και πάλι ατομικό».

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X