ΑΕΚ: Ο Κονέ υποψήφιος για εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ

ΑΕΚ: Ο Κονέ υποψήφιος για εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ
Photo Credits: INTIME

Oι πληροφορίες του enwsi.gr για τον Παναγιώτη Κονέ, μετά την πρόσληψη του Δημήτρη Ναλιτζή στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι αποφάσισε να κάνει μεγάλες και σημαντικές αλλαγές σε στελεχιακό επίπεδο, αλλά ο Παναγιώτης Κονέ είναι ο μόνος που διεσώθη από το αγωνιστικό «ναυάγιο» τον δύο τελευταίων ετών.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έφυγε, οι προπονητές που άλλαξαν μόνο φέτος έφτασαν τους τρεις (Μιλόγεβιτς, Γιαννίκης, Οφρυδόπουλος), ενώ είχαμε αλλαγές στο κομμάτι της Επικοινωνίας και ο Μπρούνο Άλβες ανέλαβε αθλητικός διευθυντής στην ΠΑΕ.

Ο Ράντεκ Κουχάρσκι πήρε την θέση του Παναγιώτη Κονέ ως τεχνικός διευθυντής με εμπειρία και γνώσεις, ρόλο που δεν κατάφερε ποτέ να υποστηρίξει ο άπειρος Κονέ που έριξε η διοίκηση στα βαθιά και δεν τα κατάφερε… Επίσης, από σήμερα η ΑΕΚ έχει νέο τιμ μάνατζερ τον Δημήτρη Ναλιτζή που καλύπτει το κενό του Βασίλη Δημητριάδη, τον οποίο… κάλυψε στο τέλος της σεζόν ο Κονέ στον πάγκο.

Ποιός θα είναι όμως ο ρόλος του Κονέ; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εντός ΠΑΕ ΑΕΚ συζητούν ότι θα είναι ο επόμενος εκτελεστικός διευθυντής, δίχως όμως με τόσο αυξημένες αρμοδιότητες, όπως οι προκάτοχοι του στη θέση. Μένει να φανεί η οριστική απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος στήριξε έμπρακτα τον Κονέ και του έδειξε εμπιστοσύνη παρότι από τον Δεκέμβριο του 2020 απέτυχε σε σημαντικά ζητήματα του κλαμπ και είχε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την παταγώδη αποτυχία των δύο τελευταίων ετών.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X