Ο Κονέ έδειξε ότι συνεχίζει στην ΑΕΚ

Ο Κονέ έδειξε ότι συνεχίζει στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Παναγιώτης Κονέ πάντως δεν δείχνει διάθεση να αποχωρήσει μόνος του και στηρίζεται αποκλειστικά στην απόφαση Μελισσανίδη για το μέλλον του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναγιώτης Κονέ, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει κανονικά να βρίσκεται στο οργανόγραμμα της ΑΕΚ.

Ο 35χρονος που φέρει τον τίτλο του τεχνικού διευθυντή μάλιστα ήταν αυτός που γνωστοποίησε την απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη για να «τελειώσει» ο Νίκος Κορομηλάς μετά από 32 χρόνια από το πόστο του. Μια κουβέντα που είχε μπόλικη ένταση στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, αλλά όχι… απαντήσεις από τον νεαρό τεχνικό διευθυντή για τους λόγους.

Κάτι που σημαίνει ότι παραμένει… δυνατός στην θέση του, παρά την ενεργό συμμετοχή του στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΑΕΚ την σεζόν 2021/22, χρονιά που έφερε την ομάδα εκτός Ευρώπης. Μάλιστα, για τον ίδιο όπως και για άλλα στελέχη είχαν απαιτηθεί οι παραιτήσεις από τους οργανωμένους οπαδούς της Original 21.

Ο Παναγιώτης Κονέ πάντως δεν δείχνει διάθεση να αποχωρήσει μόνος του και στηρίζεται αποκλειστικά στην απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη για το μέλλον του. Και μένει να φανεί τι θα γίνει και με τον Γιάννη Παπαδημητρίου (επίσης συμμετείχε στον αγωνιστικό σχεδιασμό), ο οποίος δεν δείχνει να είναι το ίδιο «δυνατός» για να συνεχίσει στο πόστο του.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X