Το πήραν απόφαση και στη Λας Πάλμας - «Απίθανο να φύγει ο Αραούχο από την ΑΕΚ και να γυρίσει»

Το πήραν απόφαση και στη Λας Πάλμας - «Απίθανο να φύγει ο Αραούχο από την ΑΕΚ και να γυρίσει»
Photo Credits: INTIME

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει πιθανότητα επιστροφής του Αραούχο στην Ισπανία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ζήτημα επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο στα Κανάρια Νησιά έκοψε με κάθε επισημότητα Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες, Πρόεδρος της Λας Πάλμας σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε.

Χθες ισπανικά δημοσιεύματα ανέφεραν το ενδεχόμενο επιστροφής του Αργεντίνου στην Ισπανία, με την ΑΕΚ να τα διαψεύδει κατηγορηματικά. Σε συνέχεια όλων των παραπάνω, τοποθετήθηκε επίσημα και ο Πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου.

Οι δηλώσεις του:

«Ο Αραούχο δεν ήταν πρόβλημα για τη Λας Πάλμας. Αντιθέτως ήταν λύση για ένα οικονομικό πρόβλημα που είχε να κάνει με το Financial Fair Play.

Αν υπήρχε όμως έστω και μια πιθανότητα να έρθει ο Αραούχο, έχει εξανεμιστεί. Από τη στιγμή που η ΑΕΚ βλέπει ότι κάποιος ενδιαφέρεται, θα ζητήσει να πληρωθεί για τη μεταγραφή. Αν αγαπάμε τον Αραούχο; Αν είναι ελεύθερος, φυσικά.

Ας σταματήσουμε όμως να ονειρευόμαστε για πράγματα που δεν βγάζουν νόημα, νομίζω ότι έχει 2-3 συμβόλαιο ακόμα με την ΑΕΚ. Οπότε είναι απίθανο».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X