Ξεκάθαρη η AEK: Δεν υπάρχει κανένα θέμα Αραούχο!

Ξεκάθαρη η AEK: Δεν υπάρχει κανένα θέμα Αραούχο!
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρχιο Αραούχο δεν το κουνάει από την ΑΕΚ, ό,τι κι αν λένε οι Ισπανοί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ και Σέρχιο Αραούχο συνεχίζουν μαζί και τα δημοσιεύματα που έρχονται από την Ισπανία είναι εντελώς ανακριβή!

Η Ένωση από την μεριά της, διαψεύδει όσα λένε οι Ισπανοί καθώς δεν υπάρχει καμία οφειλή του Δικεφάλου προς την Λας Πάλμας, ούτε φυσικά και κουβέντα για αποχώρηση του Αργεντινού άσου. Από την κιτρινόμαυρη πλευρά είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει η παραμικρή βάση σε όσα λένε στην Ισπανία.

Υπενθυμίζεται ότι ρεπορτάζ σε αθλητική ιστοσελίδα των Κανάριων νησιών, έκανε σήμερα λόγο για επαφές που ήδη έχουν γίνει ώστε ο Αργεντινός να αφήσει την ΑΕΚ και να γυρίσει στην προηγούμενη ομάδα του.

Οι Ισπανοί ανέφεραν ότι η Λας Παλμας είναι πολυ κοντά στο να πετύχει την επιστροφή του στην ομάδα, ενώ σημειώνεται πως ο ισπανικός σύλλογος θα παραιτηθεί από το υπόλοιπο που έχει η ΑΕΚ για την απόκτησή του (750.000 ευρώ) για να τον κάνει ξανά δικό του.

Το δημοσίευμα ανέφερε, επίσης, πως οι επαφές ανάμεσα στους δύο συλλόγους είναι προχωρημένες, ωστόσο μένουν λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X