Στον... αέρα ο Κλάτενμπεργκ - Μπαλτάκος: «Ανοιχτό το θέμα, θα τον αξιολογήσω»

Στον... αέρα ο Κλάτενμπεργκ - Μπαλτάκος: «Ανοιχτό το θέμα, θα τον αξιολογήσω»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το συμβόλαιο του Μαρκ Κλάτενμπεργκ με την ΕΠΟ ολοκληρώνεται στις 30 Ιουλίου και επιθυμία των FIFA – UEFA είναι να παραμείνει στην προεδρία της ΚΕΔ και για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, την τελική απόφαση θα λάβει η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας μετά από εισήγηση του προέδρου της. Ο Τάκης Μπαλτάκος σε δηλώσεις του άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, οπότε η επιμήκυνση της θητείας του Αγγλου αρχιδιαιτητή είναι στον αέρα.

«Για μένα ο ξένος αρχιδιαιτητής είναι επιτυχημένος στα καθήκοντα του, εφόσον ανάδειξη νέους Ελληνες διαιτητές. Το συμβόλαιο του Κλάτενμπεργκ λήγει στις 30 Ιουλίου και δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο τώρα. Το θέμα είναι ανοιχτό. Θα αξιολογήσω το έργο του και μετά θα έχουμε απάντηση αν θα συνεχίσει ή όχι στο ελληνικό ποδόσφαιρο», είπε ο Μπαλτάκος όταν ρωτήθηκε για την ανανέωση του συμβολαίου του προέδρου της ΚΕΔ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε και για την επαγγελματική διαιτησία: «Δεν είμαι αντίθετος, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει η επαγγελματική διαιτησία να εφαρμοστεί στην χώρα μας με νόμο. Τότε γιατί υπάρχει η ΕΠΟ; Η Ομοσπονδία πρέπει να ψηφίσει την καθιέρωση της επαγγελματικής διαιτησίας. Το κράτος εποπτεύει την ΕΠΟ, δεν τη διοικεί».

Η επαγγελματική διαιτησία χρειάζεται και μία μελέτη πριν λειτουργήσει στην Super League1, όπως ανέφερε ο Μπαλτάκος, ο οποίος πρόσθεσε: «Όταν ένας διαιτητής είναι 35 ετών και υπηρετεί στην αστυνομία πως θα γίνει επαγγελματίας; Θα αφήσει τη δουλειά του για μία δεκαετία και μετά πως θα πάρει σύνταξη; Πρέπει να μελετηθεί σε βάθος η επαγγελματική διαιτησία για να μην αποτύχει. Κι αυτή την μελέτη δεν μπορεί να την κάνει η Βουλή».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X