Αυτό το μαρτύριο των ΑΕΚτζήδων, πρέπει να τελειώσει οριστικά...

Αυτό το μαρτύριο των ΑΕΚτζήδων, πρέπει να τελειώσει οριστικά...
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, μετά το νέο αγωνιστικό ναυάγιο της ΑΕΚ...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν μπορώ να ξέρω αν στο τέλος αυτής της διαδρομής, θα ζήσουμε και την πίκρα της μη εξόδου στην Ευρώπη. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πώς είτε η ΑΕΚ βγει 3η, είτε 4η, είτε 5η, αυτό το μαρτύριο των ΑΕΚτζήδων πρέπει να τελειώσει οριστικά φέτος. Δεν το αξίζουν οι «Ενωσίτες» αυτό το πράγμα.

Αυτό που ξέρω είναι ότι το καλοκαίρι, η ομάδα πρέπει να έχει έναν προπονητή υψηλού επιπέδου, που δεν θα έχει καμία μα καμία σχέση με όλους αυτούς που επέλεξε τα τελευταία χρόνια.

Αυτό που ξέρω είναι ότι τα στελέχη που επιλέχθηκαν να… χτίσουν αυτό το συνονθύλευμα, δεν γίνεται να έχουν καμία θέση στην ΑΕΚ της «Αγια-Σοφιάς».

Αυτό που ξέρω είναι ότι όλοι οι παίκτες που έχει η «Ένωση» από το κέντρο και πίσω, με εξαίρεση ίσως τον Ρότα, δεν είναι παίκτες επιπέδου ΑΕΚ.

Αυτό που ξέρω είναι ότι η ΑΕΚ θέλει παίκτες με προσωπικότητα για κάθε της γραμμή.

Δέχεται γκολ… παιδικής χαράς.

Είναι πραγματικά ψυχοφθόρο ακόμα και το να σχολιάζεις ή να αναλύεις πλέον τα παιχνίδια της ΑΕΚ. Και δεν έχει και νόημα να το κάνεις όταν βλέπεις ασταμάτητα να δέχεται η ομάδα τέτοια γκολ… παιδικής χαράς.

Όχι ότι επιθετικά η ομάδα πετάει, άλλωστε είναι αδούλευτη και δεν μπορεί να παίξει κανονικό ποδόσφαιρο και στηρίζεται πραγματικά στο… ότι να ‘ναι και στην όποια ποιότητα έχει μεσοεπιθετικά και επιθετικά.

Αλλά τι να το κάνεις, όταν δεν μπορείς να συγκρατήσεις τις επιθέσεις του οποιουδήποτε αντιπάλου. Όταν ακόμα κι όταν ο αντίπαλος δεν κάνει τίποτα φοβερό, εσύ θα βρεις τον τρόπο να κάνεις «εγκληματικά» λάθη στα μετόπισθεν και να γίνεις η χαρά κάθε πικραμένου.

Μην το πολυσυζητάμε… Αυτό δεν είναι ΑΕΚ. Και δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Και στη γηπεδάρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν μπορεί να μπει κάτι που δεν είναι ΑΕΚ.

Η ευθύνη του Δημήτρη Μελισσανίδη πλέον για να αλλάξει εντελώς αυτό το χάλι, δεν είναι απλά μεγάλη, αλλά ιστορική.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X