Οι παίκτες της Νάπολι και της Μπαρτσελόνα σήκωσαν μαζί πανο κατά του πολέμου (ΦΩΤΟ)

Οι παίκτες της Νάπολι και της Μπαρτσελόνα σήκωσαν μαζί πανο κατά του πολέμου (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πόλεμος στην Ουκρανία που ξέσπασε έπειτα από την απόφαση του Βλάντιμιρ Πούτιν για εισβολή της Ρωσίας στα εδάφη της γειτονικής χώρας αποτελεί γροθιά στο στομάχι για την παγκόσμια κοινή γνώνμη και αρκετοί ήταν οι φίλαθλοι που στο πλαίσιο αγώνων το βράδυ της Πέμπτης θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τα όσα θλιβερά συμβαίνουν στην Ουκρανία.

Παράδειγμα μερικοί φίλοι της Νάπολι που ήθελαν να μπουν στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» ενόψει του αγώνα της ομάδας τους με την Μπαρτσελόνα υψώνοντας πανό που έγραφε «Όχι στον πόλεμο», με το συγκεκριμένο ωστόσο πανο να μην περνάει ποτέ στο γήπεδο λόγω της απόφασης της UEFA να κρατήσει μακριά από τα γήπεδα πανό με μηνύματα που μπορεί να θεωρηθεί ότι έχουν πολιτικό μήνυμα.

Η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προκάλεσε θυμηδία στους περισσότερους, αλλά ευτυχώς ήρθε ένα γεγονός για να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να υπενθυμίσει σε όλους πως το ποδόσφαιρο δεν ζει σε γυάλα και δεν είναι αποκομμένο από την κοινωνία.

Αυτό ήταν η επιλογή των παικτών της Μπαρτσελόνα και της Νάπολι να υψώσουν μαζί πανό που έγραφε «Όχι στον πόλεμο», λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της μεταξύ τους ρεβάνς για τα play offs της φάσης των 16 του Europa League, με τις δύο ομάδες να δημοσιεύουν μάλιστα τη σχετική φωτογραφία μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media.

Το πανό αυτό δεν εμφανίστηκε όμως ποτέ στα τηλεοπτικά πλάνα παρά μόνο τη στιγμή που είχαν αρχίσει να το μαζεύουν, κάτι που επίσης προκάλεσε άσχημη εντύπωση και καυτηριάστηκε μέσω των social media.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X