Ο Λουτσέσκου είναι ζαλισμένος και προκαλεί - Είπε «μικρή» την ΑΕΚ! (VIDEO)

Ο Λουτσέσκου είναι ζαλισμένος και προκαλεί - Είπε «μικρή» την ΑΕΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Προκλητικός ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον κόσμο του ο Ραζβάν Λουτσέσκου, είδε άλλο ματς στην Τούμπα και αποκάλεσε μικρή ομάδα την ΑΕΚ στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Νομίζω ότι η προσέγγιση ήταν αυτή που έπρεπε να έχουμε σε αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι η προσέγγιση του αντιπάλου ήταν διαφορετική. Νομίζω ότι η προσέγγιση της ΑΕΚ ήταν μιας… μικρής ΑΕΚ.

Δεν είδα κάποια διαφορά σε σχέση με ομάδες οι οποίες είναι χαμηλότερα στη βαθμολογία. Δεν είδα να αμύνεται διαφορετικά σε σχέση με αυτές τις ομάδες, αλλά και στον τρόπο που αντιμετώπισε γενικά το παιχνίδι. Ήταν έκπληξη το γεγονός σπαταλούσανε χρόνο από την αρχή, έκαναν φάουλ συνέχεια για να σπάσει ο ρυθμός. Αν σκοράρουμε στο δεύτερο παιχνίδι, θα είναι δύσκολο να το διαχειριστούν.

Oι αλλαγές έγιναν με βάση και το δύσκολο πρόγραμμα που είχαμε, έπρεπε να προσαρμοστούμε, είχαμε παίκτες που επέστρεφαν από κορωνοϊό, έπρεπε να διαχειριστούμε την κόπωση. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή, παίξαμε με αυξημένη ένταση, μας κόστισε λίγο ο ενθουσιασμός και δεν είχαμε τη σωστή αξιολόγηση των φάσεων για μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες σε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξαν πολλές διακοπές, ήταν πιο χαμηλός ο ρυθμός, η πίεση είναι πλέον σε αυτούς».


Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X