
Μετά το ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία, το ENWSI TV σας υποδέχεται με το AEK talk
Το ENWSI TV φωνάζει παρών και σήμερα!
Στις 22:00 o Σταύρος Καζαντζόγλου και ο Κώστας Τσίλης θα είναι εδώ για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και να συζητήσετε μαζί όλες τις εξελίξεις γύρω από την ΑΕΚ μετά το ματς με τη Λαμία στη Φθιώτιδα.
Μέσα από τις τηλεφωνικές γραμμές μπορεί κάθε φίλος της ΑΕΚ και αναγνώστης του enwsi.gr να έχει επικοινωνία, να κάνει τα δικά του ερωτήματα και να καταθέτει τις ιδέες του, πάντα όμως με ευγένεια και δίχως ύβρεις.
Οποιος θέλει να επικοινωνήσει LIVE με το EΝWSI TV και να συζητήσει για την ΑΕΚ, μπορεί να καλεί από τις 22:30 στο 210-9811210. (αστική χρέωση).
Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Και τώρα έχει το ίδιο (κι ακόμα μεγαλύτερο) όραμα με το 2019
- Σταμάτης Βούλγαρης: «Εν αναμονή των αποφάσεων, παρέλαση ονομάτων» (VIDEO)
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- ΑΕΚ: Εξετάζεται ο Ισλανδός στόπερ Μάγκνουσον!
- ΑΕΚ: Με σφραγίδα Αλμέιδα οι επαφές για Πινέδα, Αλιέντρο και Χουάνγκ



Ρήξη χιαστού ο Ζλάταν – Εκτός για οκτώ μήνες

Αποκάλυψη για το MasterChef: Αυτό είναι το ζευγάρι του τελικού

Προμηθέας Πάτρας – ΑΕΚ: Το άστοχο σουτ του Ανγκόλα στο φινάλε (VIDEO)

Γιατράς: «Ημασταν τυχεροί και κερδίσαμε την ΑΕΚ»

Σεγκούρα: «Αξίζαμε να είμαστε στους ημιτελικούς αλλά ξέρετε τι έγινε»