Νάπολι: Μετά τον Ινσίνιε, αποχωρεί και ο Μέρτενς

Νάπολι - Ίντερ 1-1: Στον τελικό με... θρυλικό Μέρτενς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαράει… διάλυση η Νάπολι, η οποία μετά τον Λορέντζο Ινσίνιε βλέπει και τον Ντρις Μέρτενς να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν.

Οι δυο σημαίες των «παρτενοπέι» ετοιμάζονται να κουνήσουν μαντήλι και να ανοίξουν νέο κεφάλαιο στην καριέρα τους. Ο Λορέντζο Ινσίνιε τα βρήκε σε όλα με την Τορόντο στον Καναδά κι αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος μετά από 12 χρόνια στην ομάδα του ιταλικού νότου.

Από την άλλη, ο Ντρις Μέρτενς του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι δεν πρόκειται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τη Νάπολι κι έτσι ήδη εξετάζει νέους υποψήφιους σταθμούς για την καριέρα του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία, ο 34χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Αϊντχόφεν από την οποία είχε μεταγραφεί στη Νάπολι τον Ιούνιο του 2013 έναντι 9.5 εκατομμυρίων ευρώ. Με την ολλανδική ομάδα αγωνίστηκε από το 2011 έως το 2013, καταγράφοντας 62 εμφανίσεις με απολογισμό 37 τέρματα.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X