Αδάμ στο enwsi.gr: «Είμαι ΑΕΚ από τότε που γεννήθηκα»

Αδάμ στο enwsi.gr: «Είμαι ΑΕΚ από τότε που γεννήθηκα»
Photo Credits: INTIME

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ μίλησε στο enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ προχώρησε σε μια νέα μεταγραφική κίνηση στη χειμερινή περίοδο αποκτώντας τον νεαρό πασαδόρο, Οδυσσέα Αδάμ.

Ο 25χρονος παίκτης στις πρώτες του δηλώσεις στο enwsi.gr  δήλωσε χαρούμενος που θα αγωνίζεται με την φανέλα της ΑΕΚ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της «Ένωσης» έχει μάλιστα και μια συγκινητική «κιτρινόμαυρη» ιστορία πίσω του καθώς όταν γεννήθηκε ο πατέρας του, Χρήστος Αδάμ αγωνιζόταν με την φανέλα της ΑΕΚ με αρκετούς φίλους της ομάδας μάλιστα να βρίσκονται στο μαιευτήριο. Χρόνια μετά ήρθε η σειρά του πλέον να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ. «Νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που θα αγωνιστώ με τα χρώματα της ΑΕΚ την οποία υποστηρίζω από τη μέρα που γεννήθηκα καθώς οι φίλαθλοι της ήρθαν στο νοσοκομείο και με «βάφτισαν» ΑΕΚτζή από την πρώτη μέρα κιόλας λόγω του πατέρα μου ο οποίος αγωνιζόταν τότε με την ομάδα» σχολίασε αρχικά ενώ αναφερόμενος στους στόχους της ομάδας τόνισε: «Ανυπομονώ να ξεκινήσω τα παιχνίδια γιατί έχουμε πολλές ελπίδες για άνοδο στην Α1, θα κοντράρουμε όλες τις ομάδες στα ίσια και πιστεύω έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο παιχτών οι οποίοι θα δίνουν το 100% σε κάθε παιχνίδι. Το κλίμα είναι πολύ καλό στις προπονήσεις ένιωσα καλοδεχούμενος από το πρώτο λεπτό και θα ήθελα να ευχαριστήσω για αυτό και τους συμπαίκτες, τον προπονητή και τον κύριο Αρχόντη που με εμπιστεύτηκαν».

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X