Τσέλσι: Φαβορί ο Φλικ για αντικαταστάτης του Ποτσετίνο

Τσέλσι: Φαβορί ο Φλικ για αντικαταστάτης του Ποτσετίνο
Photo Credits: INTIME

Πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Τσέλσι φέρεται να είναι ο Χάνσι Φλικ σε περίπτωση που οι «μπλε» αποφασίσουν να λύσουν το συμβόλαιο του Μαουρίσιο Ποτσετίνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αβέβαιο εξακολουθεί να είναι το μέλλον του Μαουρίσιο Ποτσετίνο στην Τσέλσι. Οι «μπλε» βρίσκονται ακόμα μέσα στη μάχη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων, ωστόσο τα ποσά που δαπανήθηκαν στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους δεν αντικατοπτρίζουν στην εικόνα που παρουσιάζουν οι Λονδρέζοι αλλά ούτε φυσικά στην βαθμολογική τους κατάταξη.

Ο Ποτσετίνο δεν έχει σε καμία περίπτωση σίγουρη τη θέση του και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και οι Γερμανοί τονίζουν ότι νούμερο ένα φαβορί για να αναλάβει τα ηνία των «μπλε» είναι ο Χάνσι Φλικ.

Η Bild αναφέρει ότι ο Γερμανός τεχνικός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας της Τσέλσι και σε περίπτωση που ο Ποτσετίνο απομακρυνθεί, τότε ο άλλοτε τεχνικός της Μπάγερν θα είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του.

Ο πρώην προπονητής της Μπάγερν είναι άνεργος εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, καθώς μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ αποχώρησε από την εθνική ομάδα της Γερμανίας, ψάχνοντας την επιστροφή του σε κάποιον σύλλογο.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X