ΑΕΚ: Το 2022 είναι η χρονιά της OPAP Arena

ΑΕΚ: Το 2022 είναι η χρονιά της OPAP Arena
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω το θλιβερό 2021 και έχει μεγάλες προσδοκίες από τη νέα χρονιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, οι ευχές δίνουν και παίρνουν. Απαντες, ζητούν να αφήσουν πίσω κάθε κακιά στιγμή, κάθε δυστυχία και στεναχώρια – και ελέω πανδημίας, ταλαιπωρήθηκαν δεκάδες χιλιάδες οικογένειες ανά τον πλανήτη – και προσδοκούν τα καλύτερα για τη χρονιά που ανοίγει τις πύλες της. Η ΑΕΚ δεν αποτελεί εξαίρεση. Και πως θα μπορούσε άλλωστε, όταν το 2021 αποτέλεσε (με φωτεινή εξαίρεση το τμήμα χάντμπολ) μια θλιβερή χρονιά.

Το 2022 είναι μια χρονιά γεμάτη προσδοκίες. Οι οποίες μάλιστα, ξεφεύγουν παρασάγγες από το εθιμοτυπικό, καθώς ο νέος χρόνος φαίνεται πως έχει τις προδιαγραφές να αποτελέσει ορόσημο στην ιστορία της ΑΕΚ. Βλέπετε, έπειτα από 19 ολόκληρα χρόνια σύγχρονης προσφυγιάς και ξεσπιτώματος, η Ενωση ετοιμάζεται να μπει ξανά στο «σπίτι» της. Που τώρα πια, δεν θα είναι απλά η φωλιά της ΑΕΚ, αλλά θα αποτελεί ένα από τα πλέον σύγχρονα και εντυπωσιακά γήπεδα στην Ευρώπη.

Είναι μια διαδικασία που ξεκίνησε από το 2013 και τη διαδικασία αναγέννησης που μπήκε η ΑΕΚ υπό την ηγεσία του Δημήτρη Μελισσανίδη. Μεταξύ των στόχων που τέθηκαν – και άλλοι στέφθηκαν με επιτυχία, ενώ άλλοι αποτελούν ακόμα ζητούμενα – υπήρχε ως προτεραιότητα η επιστροφή στο χώρο που στέγασε για δεκαετίες τα «κιτρινόμαυρα» όνειρα. Μέσα από πολλές δυσκολίες, φαίνεται πως όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και η ΑΕΚ ετοιμάζεται να διαβεί τις πύλες για την αναβίωση του ονείρου.

Δείτε περισσότερα για το 2022 που για την ΑΕΚ είναι η χρονιά της OPAP Arena.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X