Μπαρμπόσα: Η ΑΕΚ επιχειρεί κόλπο γκρόσο με πρόταση συνιδιοκτησίας με τη Νις!

Μπαρμπόσα: Η ΑΕΚ επιχειρεί κόλπο γκρόσο με πρόταση συνιδιοκτησίας με τη Νις!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ παλεύει πολύ την περίπτωση του Ντανίλο Μπαρμπόσα - Οι επαφές με τη Νις και τι ζητάνε οι Γάλλοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος άνοιξε και η ΑΕΚ τσεκάρει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για να ενισχυθεί ενόψει του 2ου μισού του πρωταθλήματος, με πρώτο και καλύτερο τον Ντανίλο Μπαρμπόσα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος είναι ένας παίκτης που καλύπτει τα «θέλω» της ΑΕΚ για το χώρο του κέντρου, αλλά η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι.

O 25χρονος χαφ ανήκει στη Νις και από τον περσινό Μάρτιο αγωνίζεται δανεικός Παλμέιρας. Στη συμφωνία ανάμεσα στους Γάλλους και στη βραζιλιάνικη ομάδα είχε μπει οψιόν αγοράς ύψους 6,5 εκατ. ευρώ, αλλά σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, η κάτοχος του Κόπα Λιμπερταδόρες δεν πρόκειται να κάνει χρήση αυτής. Κι αυτή τη στιγμή παλεύει για να επεκτείνει τον δανεισμό του παίκτη. Ωστόσο, η ομάδα της Νίκαιας δεν φαίνεται να συμφωνεί με αυτό το ενδεχόμενο και συζητά μόνο την πώληση του παίκτη, καθώς στόχος της είναι να κάνει μερική απόσβεση των 10 εκατ. ευρώ που δαπάνησε για να τον αποκτήσει από την Μπράγκα το καλοκαίρι του 2018.

Παράλληλα κι ο ίδιος ο Μπαρμπόσα δεν φαίνεται «ζεστός» να συνεχίσει στην Παλμέιρας, διότι δεν ήταν ποτέ στα βασικά πλάνα του προπονητή, Αμπέλ Φερέιρα.

Και κάπου εκεί… καραδοκεί η ΑΕΚ

Το… κόλπο της ΑΕΚ για να αποκτήσει τον Μπαρμπόσα

Με δεδομένο ότι η Νις συζητά μόνο την πώληση του 25χρονου μέσου, η ΑΕΚ είναι έτοιμη να κάνει την κίνησή της, με ένα deal που θα ωφελήσει όλες τις πλευρές.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του enwsi.gr, η ΑΕΚ έχει προτείνει στη Νις αγορά του παίκτη με συνιδιοκτησία (όπως είχε συμβεί με την Μπεϊτάρ για τη μεταγραφή του Λιβάι Γκαρσία). Και οι Γάλλοι εμφανίζονται θετικοί σε αυτό!

Στο… τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχουν πέσει και νούμερα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Νις ζητά 1,5 εκατ. για τον Μπαρμπόσα, διατηρώντας το 50% των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου. Μία βάση πολύ ελκυστική για την ΑΕΚ και μένει να φανεί που θα κάτσει η… μπίλια κι αν προχωρήσει η περίπτωση του 25χρονου κεντρικού μέσου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X