Η ΑΕΚ πήρε τρεις δεξιούς μπακ το 2021, αλλά ακόμη «πονάει»

ΑΕΚ: Πτώση στην χρηματιστηριακή αξία του Νταντσένκο
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έκανε τρεις μεταγραφές στο δεξί άκρο της άμυνας κι έξι παίκτες συνολικά πέρασαν από τη θέση τη χρονιά που φεύγει, αλλά ο «πονοκέφαλος» παραμένει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κατάφερε με την απόκτηση του Μιλάντ Μοχαμαντί και τη κάλυψη με αυτή του Εχσάν Χατζισαφί, να καλυφθεί αποτελεσματικά όπως φαίνεται στη θέση του αριστερού μπακ.

Όμως, κακά τα ψέματα, το 2021 κλείνει με την εντύπωση πως τα ερωτηματικά παραμένουν στο δεξί άκρο της άμυνας. Η αίσθηση που δίνει ειδικά ο Μοχαμαντί από αριστερά, δεν έχει δημιουργηθεί ως τώρα με τους Μισελέν και Ρότα που έχουν μοιραστεί το χρόνο στη θέση του δεξιού μπακ και στο κατώφλι του 2022 είναι από τα ζητήματα που σίγουρα προκαλούν προβληματισμό.

Το πάλεψε η ΑΕΚ μέσα στο 2021 να βρει κάλυψη σε μια θέση που στην ουσία «πονάει» από τότε που έφυγε ο Γκάλο και ο Μπακάκης είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω φυσιολογικής φθοράς, την τελευταία τριετία έχει καθοδική πορεία.

Διαβάστε περισσότερα για την ΑΕΚ που πήρε τρεις δεξιούς μπακ το 2021, αλλά ακόμη «πονάει»

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X