Δέδας: «Πρώτη φορά από τότε που έφυγε ο Στέφαν παίξαμε όπως θέλω -Ευχαριστούμε τον κόσμο»

Δέδας: «Πρώτη φορά από τότε που έφυγε ο Στέφαν παίξαμε όπως θέλω -Ευχαριστούμε τον κόσμο»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Στέφανος Δέδας μετά τη νίκη της ΑΕΚ με το Περιστέρι

Στην αγωνιστική νοοτροπία της ΑΕΚ στο ματς με το Περιστέρι στάθηκε ο Στέφανος Δέδας.

Ο τεχνικός της Ενωσης ανέφερε χακτηριστικά πως «Αυτό ήταν το πρώτο ματς που παίξαμε με τον τρόπο που θέλω, από τότε που έφυγε ο Στέφαν, με τους πέντε παίκτες ανοιχτά. Τεχνικά είμαι πολύ χαρούμενος. Όλα τα παιδιά εκτέλεσαν ακριβώς τις οδηγίες που τους δώσαμε», ενώ προσέθεσε πως «θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για το χειροκρότημα του. Όχι μετά τη νίκη, αυτό είναι λογικό, αλλά για την υποδοχή που είχαν προς το πρόσωπο μου».

Η συνέντευξη Τύπου του Στέφανου Δέδα

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Νομίζω ότι από τη στιγμή που έχω έρθει στην ΑΕΚ είναι η μεγαλύτερη νίκη που έχουμε κάνει. Βλέποντας την αντίδραση του κόσμου σήμερα, θα ήθελα να πω ότι με ενόχλησε πολύ που δεν τα καταφέραμε να προχωρήσουμε στο θεσμό. Όταν ανέλαβα ήταν ένας πολύ βασικός στόχος, ωστόσο, αυτός ο κόσμος πιστεύω ότι βλέπει την μεγάλη εικόνα. Εννοώ την κατάθεση ψυχής των παικτών.

Αγωνιστικά είχαμε πολύ καλή στρατηγική σε άμυνα και επίθεση. Οι συνεργάτες μου για ακόμα ένα ματς έκαναν τρομερή δουλειά. Είναι μεγάλο αβαντάζ ότι ομάδες όπως το Περιστέρι και ο Προμηθέας έχουν ένα μεγάλο κομμάτι της περσινής ομάδας, οπότε γνωρίζουμε πολύ καλά τις αδυναμίες και τις δυνατότητες κάποιων παικτών.

Αυτό ήταν το πρώτο ματς που παίξαμε με τον τρόπο που θέλω, από τότε που έφυγε ο Στέφαν, με τους πέντε παίκτες ανοιχτά. Τεχνικά είμαι πολύ χαρούμενος. Όλα τα παιδιά εκτέλεσαν ακριβώς τις οδηγίες που τους δώσαμε.

Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για το χειροκρότημα του. Όχι μετά τη νίκη, αυτό είναι λογικό, αλλά για την υποδοχή που είχαν προς το πρόσωπο μου. Είναι κάτι πολύ όμορφο. Δεν έχω πει ούτε μια φορά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Δεν τα παρατάω, έχω χαρακτήρα».

Ο προπονητής του Περιστερίου, Μίλαν Τόμιτς, ανέφερε: «Πιστεύω ότι από την αρχή του αγώνα ελέγχαμε τον ρυθμό αμυντικά και επιθετικά αλλά στην αρχή του 2ου δεκαλέπτου μετά το αντιαθλητικό του ΜακΚρι άλλαξε η ροή του αγώνα.

Όλοι καταλαβαίνεται τι εννοώ. Είναι πολλά τα 14 λάθη. Η ομάδα δεν έχει μάθει να παίζει όταν κάτι πάει στραβά στο παιχνίδι. Δεν έχουμε να πούμε πολλά. Πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ».

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X