Μαρσιάλ σε Ράνγκνικ: «Θέλω να φύγω από την Γιουνάιτεντ»

Ανανέωσε μέχρι το 2020 ο Μαρσιάλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άντονι Μαρσιάλ θέλει να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετέφερε την επιθυμία του και τον υπηρεσιακό τεχνικό της αγγλικής ομάδας, Ραλφ Ράνγκνικ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα με τον Γάλλο επιθετικό να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι η σωστή ώρα για μία αλλαγή στην καριέρα μου».

Από την πλευρά του ο Γερμανός τεχνικός μετά την συνάντηση είπε: «Μου εξήγησε πως είναι στην ομάδα εδώ και επτά χρόνια και νιώθει πως είναι η στιγμή για μία αλλαγή, να πάει κάπου αλλού. Αντιλαμβάνομαι πως από την πλευρά του είναι ένα λογικό αίτημα». Ο Μαρσιάλ έχει τονίσει εδώ και καιρό πως θέλει να φύγει, αλλά δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για το μέλλον του 26χρονου από την διοίκηση της Γιουνάιτεντ.

Ο Μαρσιάλ φέτος έχει δύο συμμετοχές με 1 γκολ στην Premier League, ενώ συνολικά από το 2015 έχει 79 γκολ σε 268 συμμετοχές.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X