Γουεστ Χαμ: Πλησιάζει στον Λοπετέγκι

Γουεστ Χαμ: Πλησιάζει στον Λοπετέγκι
Photo Credits: INTIME

Ο Τζούλεν Λοπετέγκι φαίνεται πως βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Γουεστ Χαμ για να καθήσει στον πάγκο της την επόμενη σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Γουέστ Χαμ φαίνεται πως έχει στρέψει την προσοχή της στον Τζούλεν Λοπετέγκι, ώστε ο Ισπανός να γίνει ο νέος προπονητής της ομάδας.

Μετά το ναυάγιο με τον Ρούμπεν Αμορίμ και την κίνηση της Μίλαν να μην προκρίνει στη λίστα των προπονητών που θα αντικαταστήσουν τον Στέφανο Πιόλι τον Τζούλεν Λοπετέγκι, ο Ισπανός πήρε «ψήφους εμπιστοσύνης» εντός της αγγλικής ομάδας.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, με τον πρώην τεχνικό της Γουλβς -εκτός απροόπτου- να επιστρέφει στην Premier League μετά από έναν χρόνο.

Ο τεχνικός διευθυντής των “σφυριών”, Τιμ Στάιντεν, θέλει η υπόθεση να ολοκληρωθεί όσο γρηγορότερα γίνεται, ενώ την τελική απόφαση θα την πάρει ο ιδιοκτήτης της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Σάλιβαν, που σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα έχει εντυπωσιαστεί από τον Λοπετέγκι.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X