ΑΕΚ: Ολα τα δεδομένα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει Ιανουαρίου

ΑΕΚ: Ολα τα δεδομένα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει Ιανουαρίου
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δε θα μείνει άπραγη, αλλά το εύρος της δραστηριότητας και των μεταγραφών εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ για το 2021 έκλεισαν. Η τελευταία «γεύση» δεν ήταν γλυκιά, αφού η Ένωση έχασε από τον ΟΦΗ και δεν κατάφερε να κερδίσει την Κηφισιά. Η ήττα στο πρωτάθλημα μπορεί να αποδειχθεί από τις πιο κομβικές στη σεζόν, η ισοπαλία στο κύπελλο θα ξεχαστεί γρήγορα και θα μείνουν μόνο οι εντυπώσεις που άφησαν στον προπονητή τους, κάποιοι παίκτες.

Για την Ένωση πλέον έρχεται στο επίκεντρο η ανάγκη να βρει κάποια ή κάποιες λύσεις στο μεταγραφικό «παράθυρο» του Γενάρη, που θα κάνουν πιο εύκολη τη δουλειά του προπονητή στη παρούσα φάση.

Η κουβέντα πάει συνέχεια στο πόσες μεταγραφές μπορεί να κάνει η ΑΕΚ. Η απάντηση είναι απλή: Οι ιδιαιτερότητες τον Γενάρη είναι γνωστές και χιλιοειπωμένες. Τα δεδομένα τα οικονομικά επίσης, μετά από μια πολυδάπανη μεταγραφική περίοδο το καλοκαίρι και με την ομάδα να μένει για δεύτερη φορά σε τρεις σεζόν χωρίς ευρωπαϊκά έσοδα.

Διαβάστε περισσότερα για τον σχεδιασμό της ΑΕΚ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X