Κηφισιά - ΑΕΚ: Η κριτική των 14 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το Κηφισιά - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στην ρεβάνς του κυπέλλου στην Καισαριανή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάτω του μετρίου η αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ και ισοπαλία 1-1 με την Κηφισιά στην ρεβάνς του 4-0 του ΟΑΚΑ. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στην Καισαριανή

Παναγιώτης Τσιντώτας: Στην φάση του γκολ της Κηφισιάς έκανε κακή εκτίμηση της φάσης και δεν πρόλαβε να διώξει την μπάλα. Όμως στο φινάλε του ματς έκανε εξαιρετική απόκρουση στο σουτ του Τετέι και κράτησε το 1-1. Σ’ όλο το υπόλοιπο παιχνίδι, όσες φορές χρειάστηκε, διαχειρίστηκε σωστά τις φάσεις .

Λάζαρος Ρότα: Μέτριο το παιχνίδι του δεξιού μπακ της ΑΕΚ. Παρόλο που είχε δυνάμεις και παρόλο που έκανε πολλά ανεβάσματα, στην τελική προσπάθεια τα έκανε πάντα όλα λάθος. Με εξαίρεση ένα σουτ που πέρασε άουτ στο φινάλε του ματς, δεν κατάφερε να βοηθήσει καθόλου την επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Στράτος Σβάρνας: Απέναντι σε μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, είχε τεράστια προβλήματα σε πολλές φάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο από δική του αδράνεια παραλίγο να δεχθεί γκολ, ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτός που έχασε τις περισσότερες μονομαχίες στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.

Σίμος Μήτογλου: Κάτω του μετρίου το παιχνίδι και του έτερου στόπερ. Στο πρώτο ημίχρονο δυο φορές έχασε τον αντίπαλο του σχεδόν με τον ίδιο τρόπο που τον έχασε και στα ματς με Άρη και με Ολυμπιακό. Είχε και κάποιες φάσεις που καθάρισε σωστά, αλλά είχε και κάποιες άλλες στις οποίες έκανε πολύ κακή εκτίμηση.


Μιλάντ Μοχαμάντι: Τον δυσκόλεψε αρκετά ο κακός αγωνιστικές χώρος σε κάποια τελειώματα που επιχείρησε να κάνει ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Έκανε και αυτός αρκετά λάθη, είχε και μια χαμένη ευκαιρία για να σκοράρει ο ίδιος σ’ ένα σουτ που έβγαλε ο τερματοφύλακας της Κηφισιάς στο δεύτερο ημίχρονο. Γενικώς μέτρια εμφάνιση.

Νταμιάν Λε Ταλέκ: Για ακόμα μια φορά, ήταν αρνητικός. Πολύ αργός στις αντιδράσεις του, πολλές χαμένες μονομαχίες στην μεσαία γραμμή, καθώς πήγαινε δεύτερος πάνω στην μπάλα. Επίσης πολλές φορές έχασε και πάλι την θέση του και άφησε τρύπα στην μεσαία γραμμή. Ενώ έκανε και λάθη με την μπάλα στα πόδια.

Γιώργος Μουστακόπουλος: Ίσως ο μοναδικός που ξεχώρισε στην Καισαριανή. Έβγαλε πολλή ένταση, είχε διάθεση, έτρεξε πολύ και κάλυψε πολλά χιλιόμετρα μέσα στο ματς. Ανασταλτικά στην μεσαία γραμμή ήταν αυτός που καθάρισε τις περισσότερες φάσεις, ενώ και με την μπάλα στα πόδια του, έψαχνε τις σίγουρες πάσες και προσπαθούσε να νοικοκυρέψει το παιχνίδι της ομάδας.

Ντάρκο Γέβτιτς: Με εξαίρεση ένα καλό σουτ που έκανε έξω από την περιοχή στο πρώτο ημίχρονο και την παράλληλη σέντρα για την χαμένη ευκαιρία του Καρίμ, δεν φάνηκε πουθενά αλλού μέσα στο ματς. Βοήθησε ελάχιστα στο οργανωτικό κομμάτι, του βγήκαν ελάχιστα ότι δοκίμασε να κάνει μέσα στο γήπεδο.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Στο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν σχετικά κινητικός. Είχε διάθεση, πήρε μπάλες στα πόδια του και προσπάθησε να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα και να βοηθήσει την επιθετική λειτουργία της ομάδας. Έχασε μάλιστα και κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να σκοράρει.

Λιβάι Γκαρσία: Στο πρώτο ημίχρονο δεν του βγήκαν πολλά πράγματα και έδειχνε να δυσκολεύεται αρκετά, παίζοντας στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Μάλιστα φάνηκε περισσότερο όταν στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου, πήγε δεξιά. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο, πάλι παίζοντας αριστερά, πέτυχε το γκολ, ενώ ήταν πολύ πιο κινητικός και μπήκε σε αρκετές φάσεις στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ.


Καρίμ Ανσαριφάρντ: Στο πρώτο ημίχρονο κάπως είχε συμμετοχή στην επιθετική λειτουργία και μπήκε μέσα σε φάσεις. μάλιστα έχασε και την μεγαλύτερη ευκαιρία της ΑΕΚ μ’ ένα τακουνάκι που έκανε εξ επαφής και το απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Κηφισιάς. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σχεδόν εξαφανισμένος στο μεγαλύτερο διάστημα.

Ζίγκα Λάτσι: Επέστρεψε στην πρώτη ομάδα για πρώτη φορά φέτος, καθώς παίζει σταθερά στην ΑΕΚ Β. Ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, πατώντας γερά και κερδίζοντας μονομαχίες. Έκανε όμως λάθος στην φάση του γκολ της Κηφισιάς. Και έκανε και λάθος στην ευκαιρία που έχασε ο Τετέι στο φινάλε του παιχνιδιού.

Στίβεν Τσούμπερ: Είναι αλήθεια πως από την στιγμή που μπήκε, έδειχνε να έχει ως πρώτο μέλημα να σταθεί όρθιος και να μην γλιστράει στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο. Όμως στο διάστημα που έπαιξε, δεν του βγήκε απολύτως τίποτα και ακόμα και τα σουτ που δοκίμασε, ήταν πολύ άσχημα.

Εχσάν Χατζισαφί: Η τελευταία κίνηση από τον πάγκο. Μπήκε στην θέση του Γέβτιτς και έπαιξε ως εσωτερικός χαφ στο 4-3-3 που δοκίμασε στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού ο Γιαννίκης. Δεν πρόλαβε να κάνει και πολλά πράγματα.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X