Η μέρα που ο σωματοφύλακας του Ανδρέα χτύπησε άγρια τον Γιώργο Τράγκα (ΦΩΤΟ)

Η μέρα που ο σωματοφύλακας του Ανδρέα χτύπησε άγρια τον Γιώργο Τράγκα (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ελάχιστοι είναι οι άνθρωποι που στάθηκαν τόσο κοντά και για τόσο μεγάλο διάστημα στο πλευρό του Ανδρέα Παπανδρέου όσο ο Μιχάλης Ζιάγκας.

Ένας άνθρωπος με καταγωγή από τα Τρίκαλα, που γνωρίστηκε με τον μετέπειτα πρωθυπουργό όταν εκείνος ζούσε ακόμη στην Σουηδία και τον ακολούθησε πιστά σε κάθε βήμα του. Στο πλάι του έζησε εκ των έσω την απίστευτη ανέλιξή του στην πολιτική, με τις συνεχόμενες εκλογικές νίκες, τις δύσκολες ώρες της αποκαθήλωσης που ήρθαν με τα σοβαρά προβλήματα υγείας και το ειδικό δικαστήριο αλλά και την μνημειώδη επάνοδό του στην εξουσία.

Για όσους δεν γνώριζαν, ο Ζιάγκας ήταν «απλά» ο σωματοφύλακας του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ. Ο επίσημος τίτλος του ήταν «Ειδικός γραμματέας στο ιδιαίτερο γραφείο του πρωθυπουργού», αλλά ούτε κι αυτός ήταν αρκετός για να περιγράψει την ιδιαίτερη σχέση αλλά και τον κομβικό ρόλο του ανθρώπου που γνώριζε όσο κανένας άλλος λεπτομέρειες και παρασκήνιο για όσα συνέβαιναν στην «άγρια» εκείνη την εποχή πολιτική ζωή στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα για το σωματοφύλακα του Ανδρέα χτύπησε άγρια τον Γιώργο Τράγκα

LIVE όλες οι ειδήσεις         

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X