ΑΕΚ: Οι σκέψεις Γιαννίκη για τον Ιωνικό - Πάει για βασικός ο Γέβτιτς

ΑΕΚ: Οι σκέψεις Γιαννίκη για τον Ιωνικό - Πάει για βασικός ο Γέβτιτς
Photo Credits: INTIME

Ποιοι παίκτες έχουν «κλειδώσει» θέση στην ενδεκάδα, ποιες θέσεις παίζονται στο μυαλό του Αργύρη Γιαννίκη για το αυριανό ματς της ΑΕΚ με τον Ιωνικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Ιωνικό αύριο (19:30) στη Νεάπολη και ο Αργύρης Γιαννίκης έχει στόχο να φύγει η Ενωση με το πολύτιμο διπλό από την Αρκαδία για να παραμείνει σε επαφή με τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Super League.

Για το αυριανό ματς της ΑΕΚ έχουν τεθεί εκτός ο Αντρέ Σιμόες λόγω καρτών αλλά και ο Μίλαντ Μοχαμάντι, ο οποίος υπέστη ελαφριά θλάση και κάνει αγώνα δρόμου για να αγωνιστεί κόντρα στον ΟΦΗ.

Τα πλάνα του Γιαννίκη για το Ιωνικός – ΑΕΚ

Στο μυαλό του προπονητή των «κιτρινόμαυρων», υπάρχουν κάποια δεδομένα όσον αφορά την ενδεκάδα. Ο Τσιντώτας θα είναι κάτι από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα ο Μισελέν, αριστερά ο Χατζισαφί θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα λόγω του τραυματισμού του Μοχαμάντι ενώ δίδυμο στα στόπερ θα είναι οι Βράνιες και Τζαβέλλας.

Την θέση δίπλα στον Νταμιάν Σιμάνσκι διεκδικούν με τις ίδιες πιθανότητες οι Γεβγέν Σάκχοφ και Νταμιάν Λε Ταλέκ. Δεξιά στην μεσοεπιθετική γραμμή θα ξεκινήσει ο Νορντιν Αμραμπατ, αριστερά ο Στίβεν Τσούμπερ ενώ σοβαρή υποψηφιότητα για την θέση πίσω από τον Σέρχιο Αραούχο θέτει ο Ντάρκο Γέβτιτς, με τον Πέτρο Μάνταλο να μένει στον πάγκο.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X