Απίστευτο: Ισοπαλία… δώρο (26-26) της ΑΕΚ με Ολυμπιακό!

Απίστευτο: Ισοπαλία… δώρο (26-26) της ΑΕΚ με Ολυμπιακό!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ανέτρεψε διαφορά πέντε τερμάτων αλλά στο τέλος δώρισε την ισοπαλία στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επανήλθε από το εις βάρος της 11-16 στο ημίχρονο, προηγήθηκε με 26-25 αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στα τελευταία δευτερόλεπτα και έμεινε στην ισοπαλία με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ αν και βρέθηκε με πέντε γκολ πίσω από τον Ολυμπιακό στο ημίχρονο (11-16) έκανε την ανατροπή, προηγήθηκε στο τελευταίο κομμάτι του ματς με την ομάδα του Πειραιά να παίρνει ανέλπιστα τον βαθμό με γκολ του Αραπακόπουλου στο τελευταίο λεπτό του ματς.

Η Ενωση, με το σκορ ισόπαλο είχε την τελευταία κατοχή της μπάλας 30 περίπου δεύτερα πριν το τέλος. Ο Λέμος επιχείρησε να διεισδύσει, σούταρε με τη μπάλα να τραντάζει το δοκάρι του Κοτανίδη. Η κόρνα ήχησε, το ματς ολοκληρώθηκε με την Ένωση να διαμαρτύρεται έντονα για πέναλτι στη φάση του Βραζιλιάνου πλέι μέικερ.

Για την ΑΕΚ ξεχώρισε επιθετικά ο Ουγκάλδε με δέκα τέρματα, τα πέντε με πέναλτι. Η Ενωση έφτασε τους 18 βαθμούς στο πρωτάθλημα σε 10 αγώνες και εξακολουθεί να είναι αήττητη.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X