Κωστάκη δεν ντρέπεσαι λιγάκι; - Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Μανωλάς, του ετοιμάζει υποδοχή η «Θύρα 7»!

Κωστάκη δεν ντρέπεσαι λιγάκι; - Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Μανωλάς, του ετοιμάζει υποδοχή η «Θύρα 7»!
Photo Credits: INTIME

Στον Ολυμπιακό της... καρδιάς του επιστρέφει ο Κώστας Μανωλάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Μανωλάς όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στον Ολυμπιακό.

Η «Θύρα 7» έκανε κάλεσμα για σήμερα (16/12, 18:00) το απόγευμα και για την υποδοχή «Έλληνα παικταρά».

Από χθες (15/12) ήταν εντονότατη η φημολογία στην Ιταλία ότι το ταξίδι του Μανωλά στην Ελλάδα δεν αφορούσε κάποιο «προσωπικό ζήτημα» όπως ανέφεραν αρχικά τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα, αλλά για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους Πειραιώτες. Από το περασμένο καλοκαίρι άλλωστε υπήρχαν προχωρημένες συζητήσεις, με το deal να χαλάει τελευταία στιγμή.  Ο έμπειρος αμυντικός είχε πωληθεί το 2014 στη Ρόμα έναντι σχεδόν 15 εκατ. ευρώ και μετά την… περιπέτειά του στα ιταλικά γήπεδα, επιστρέφει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί ξανά στους Πειραιώτες.

«Στον ΘΡΥΛΟ μια ζωή υποδεχόμαστε ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ!

6 ΟΛΟΙ στα γραφεία της ομάδας, να υποδεχτούμε όπως ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ξέρουμε άλλον ένα!

Μια πληροφορία…είναι Έλληνας!», αναφέρει η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού.

Υπενθυμίζεται πως ιταλικά ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες έκαναν λόγο για επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό από τη Νάπολι. Συγκεκριμένα, η οπαδική ιστοσελίδα napolicalcionews.it, τονίζει χαρακτηριστικά σε πρόσφατο δημοσίευμά της ότι:

«Το μέλλον του Κώστα Μανωλά φαντάζει όλο και πιο μακριά από τη Νάπολη και ο αντικαταστάτης θα είναι Έλληνας. Ο Δημήτρης Νικολάου, ο αμυντικός της Σπέτσια είναι το όνομα για το οποίο η Νάπολι δίνει περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο 23χρονος πρώην παίκτης της Έμπολι, έχει συμβόλαιο που τον δεσμεύει με το σύλλογο της Λιγουρίας για άλλα 5 χρόνια. Η ομάδα, ωστόσο θα ήταν πρόθυμη να κινηθεί σοβαρά».

Τη φετινή σεζόν εξάλλου αγωνίστηκε ελάχιστα με τη Νάπολι, η οποία έψαχνε τρόπο για να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιό του, το οποίο άγγιζε συνολικά τα 4 εκατ. ευρώ ετησίως και είχε ισχύ για 2,5 χρόνια ακόμα.

 

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X