Κοίτα ποιοι τολμούν να μιλούν για την ΑΕΚ και τον Αλμέιδα - Το ατιμώρητο χαστούκι του Λουτσέσκου σε παίκτη της Λαμίας! (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Κοίτα ποιοι τολμούν να μιλούν για την ΑΕΚ και τον Αλμέιδα - Το ατιμώρητο χαστούκι του Λουτσέσκου σε παίκτη της Λαμίας! (VIDEO - ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Σοκαρισμένοι δηλώνουν στην Θεσσαλονίκη από την αντίδραση του Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Θεσσαλονίκη κάνουν τους… έκπληκτους με την αντίδραση του Ματίας Αλμέιδα στους μπράβους που έκαναν βόλτες γύρω από τον πάγκο της ΑΕΚ.

Δεν έχουν ξαναδεί χειροδικία από προπονητή, υποστηρίζουν.

Πέρσι στην Τούμπα ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε επιτεθεί σε παίκτη της Λαμίας μετά το τέλος του μεταξύ τους αγώνα χωρίς να του έχει επιβληθεί καμία τιμωρία, ενώ δεν είχε κληθεί καν σε απολογία.

Ο διαιτητής τότε σφύριξε για τελευταία φορά στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία και το 1-1 έστειλε τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως παρά την έλλειψη αγωνίας για την έκβαση του παιχνιδιού (ύστερα από το 5-1 στη Λαμία), υπήρξε μεγάλη ένταση.

Ο Κώστας Κουλιεράκης είχε κάνει ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Νίκο Βέργο στα τελευταία λεπτά κι όταν τελείωσε το παιχνίδι, ο επιθετικός των φιλοξενουμένων ζήτησε έντονα τον λόγο από τον αντίπαλό του.

Οι πάγκοι με τη σειρά τους μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε αψιμαχία κι αυτός με τον Ντάνι Μπεχαράνο. Ο Χέισον Μεδίνα πλησίασε τον συμπαίκτη του και ο Ρουμάνος τεχνικός προέτεινε το χέρι του κι έδωσε χαστούκι στον Κολομβιανό επιθετικό.

Δείτε στο 1’04” το επίμαχο στιγμιότυπο


Βαγγέλης Αρναούτογλου: Ο τίτλος και η μεγάλη εικόνα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X