Στην λίστα της ΑΕΚ για την άμυνα ο Βελκόφσκι!

Στην λίστα της ΑΕΚ για την άμυνα ο Βελκόφσκι!
Photo Credits: INTIME

Την περίπτωση του Ντάρκο Βελκόφσκι εξετάζει η ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη λίστα της ΑΕΚ βρίσκεται ο Ντάρκο Βελκόφσκι!

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, η Ενωση εξετάζει την προοπτική ενίσχυσης της στην άμυνα και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει είναι ο Ντάρκο Βελκόφσκι.

Ο Σκοπιανός στόπερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και συζητήθηκε εντός ΑΕΚ. Για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν έχει αποφασιστεί αν η Ενωση κινηθεί για στόπερ (σίγουρη μία μεταγραφή χαφ), οπότε σε ένα τέτοιο σενάριο δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση.

Και ειδικά για τον Βελκόφσκι, το βασικό στόπερ της Ριέκα (2η στην Κροατία) που έπαιξε με την Βόρεια Μακεδονία στο πρόσφατο EURO 2020 και στα τρία παιχνίδια στο αρχικό σχήμ.α

Ο ύψους 1,88μ. αμυντικός μπορεί να αγωνιστεί επίσης και στα χαφ, ενώ χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια.

Πέρυσι το καλοκαίρι το όνομα του Βελκόφσκι βρέθηκε στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ενώ ενδιαφέρθηκε και η Φράιμπουργκ δίχως να προχωρήσει.

Ποιος είναι ο Ντάρκο Βελκόφσκι

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός της Ριέκα είναι διεθνής με την εθνική της Βόρειας Μακεδονίας, με την οποία έκανε το ντεμπούτο του το 2014 και έκτοτε μετρά 38 συμμετοχές και 3 γκολ.

Στην Κροατία αγωνίζεται από το 2018, με την Ριέκα να τον αποκτά από την Βαρντάρ και έχει καταγράψει συνολικά 61 συμμετοχές, έχει πετύχει δύο γκολ και έχει μοιράσει και δύο ασίστ.

Συγκεκριμένα την πρώτη του χρονιά είχε 7 γκολ, την δεύτερη του σεζόν 22 και την τρίτη 16 συμμετοχές και ένα γκολ.

Φέτος (η τέταρτη του σεζόν) παίρνει περισσότερα λεπτά συμμετοχής από την Ριέκα, καθώς μετρά ήδη 16 συμμετοχές και ένα γκολ.

Τις περισσότερες συμμετοχές του τις έχει καταγράψει με τη φανέλα της Ραμποτνίτσκι, καθώς από το 2011 έως το 2015 αγωνίστηκε 117 φορές, έβαλε 11 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ, προτού μετακομίσει στην Βαρντάρ με την οποία από το 2015 έως το 2018 αγωνίστηκε 59 φορές, σκοράροντας 3 γκολ και μοιράζοντας 4 ασίστ.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X