Η ΑΕΚ αποχαιρετά όπως του πρέπει τον Στέφαν Γέλοβατς - Η φανέλα του στην Ιστορία της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Η ΑΕΚ αποχαιρετά όπως του πρέπει τον Στέφαν Γέλοβατς - Η φανέλα του στην Ιστορία της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ - VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ράγισαν καρδιές στο κλειστό των Ανω Λιοσίων στο «αντίο» της ΑΕΚ στον Στέφαν Γέλοβατς

Την δική του θέση στην Ιστορία της ΑΕΚ έλαβε ο αδικοχαμένος Στέφαν Γέλοβατς, η φανέλα του οποίου αποσύρθηκε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την Φάλκο Σομπατέλι για το Basketball Champions League.

Ο Στέφαν Γέλοβατς έφυγε από τη ζωή στις 5 Δεκεμβρίου, στην Σερβία, μετά από εγκεφαλικό που υπέστη στις 14 Νοεμβρίου στην προπόνηση της ΑΕΚ.

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ έλαβε την απόφαση να αποσύρει τη φανέλα με τον αριθμό «13» για να τιμήσει την μνήμη του Σέρβου.

Κατά την διάρκεια της απόσυρσης της φανέλας, τον λόγο στο κλειστό των Ανω Λιοσίων πήρε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, ο οποίος ανέφερε τα εξής:

«Πριν από λίγες μέρες, έφυγε από τη ζωή έτσι ξαφνικά ο Στέφαν. Πάντα μοίραζε το χαμόγελο και μας κέρδισε με το ήθος του. Η διοίκηση και όλοι εμείς, ως ελάχιστο φόρο τιμής, αποσύρουμε τη φανέλα του. Ο αδερφός μας, Στέφαν, θα είναι πάντα μαζί μας και θα μας καθοδηγεί. Στέφαν για πάντα στις καρδιές μας».



Η ΑΕΚ αποχαιρετά όπως του πρέπει τον Στέφαν Γέλοβατς - Η φανέλα του στην Ιστορία της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ - VIDEO) Η ΑΕΚ αποχαιρετά όπως του πρέπει τον Στέφαν Γέλοβατς - Η φανέλα του στην Ιστορία της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Η ΑΕΚ αποχαιρετά όπως του πρέπει τον Στέφαν Γέλοβατς - Η φανέλα του στην Ιστορία της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ - VIDEO) Η ΑΕΚ αποχαιρετά όπως του πρέπει τον Στέφαν Γέλοβατς - Η φανέλα του στην Ιστορία της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ - VIDEO) Η ΑΕΚ αποχαιρετά όπως του πρέπει τον Στέφαν Γέλοβατς - Η φανέλα του στην Ιστορία της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ - VIDEO) Η ΑΕΚ αποχαιρετά όπως του πρέπει τον Στέφαν Γέλοβατς - Η φανέλα του στην Ιστορία της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X